Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Χθεσινή επίσκεψη γυρω στις 3και μιση το μεσημέρι. Η τσατσα τυπική μου είπε πως είχε την Εύα, μου ανέφερε τα πρόγραμματα 20+20+10 (απλό+πρωκτικό+ελεύθερο στοματικό) και αποχώρησε. Πέρασε αρκετή ώρα, ένιωσα τα μάτια μου να κλείνουν από τη νύστα, οπότε μετά από κανα 20λεπτο εμφανίστηκε η Εύα... εντυπωσιακή milf, με άσπρο στριγκάκι, ποδάρες, ωραίο στήθος. Εστριψε μια γυροβολιά, και όπως έστησε την κωλάρα της με έκανε να κοντοσταθώ και να περάσω τελικά.. (πήρα το πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό).
Το δωμάτιο καθαρό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Μετά από κανά 5λεπτο μπήκε και η Εύα... Παιδιά ωραία γυναίκα, εμφανησιακά η καλύτερη μιλφατζού ...ΑΛΛΑ η πιο ψυχρή γυναίκα που έχω συναντήσει! Τρίφτηκε λίγο πάνω μου, μου πιπίλησε τις ρώγες... πήγαινα να της δώσω κανα φιλάκι στα μάγουλα και στους ώμους και τραβιόταν συνέχεια.. Μετά άρχισε μια ακάποτη πίπα, πραγματικά καλή σε ποιότητα και διάρκεια... κόντεψα να τελειώσω και δυσαρεστήθηκε που δε τελειώσα έτσι (σκέφτηκα, δε θα με ξεπετάξεις έτσι γρήγορα κυρά μου). Πήγα να της γλείψω λίγο τα βυζιά.. και με απώθησε μουρμουρίζοντας κάτι... ξενέρωσα! Μου έβαλε προφυλακτικό με το στόμα και με ρώτησε ποια στάση θέλω. Της ζήτησα να ξαπλώσει ανάσκελα και με ψηλά τα πόδια μπήκα μέσα της... Τότε άρχισε η απόλυτη ξενέρα,, τη σφυροκοπούσα με αργό ρυθμό και αυτή έβγαζε κάτι ψεύτικα μουγκρητά και με μια παγωμάρα στο πρόσωπο που σου χαλούσε τη διάθεση ακόμα και αν ήσουν μεθυσμένος! Τέλος πάντων για να μη μου πέσει της είπα να μου τον πάρει στο στόμα και τελείωσα έτσι φορώντας προφυλακτικό..
Σηκώθηκε.. και πήγα να της κάνω ένα αστείο ρωτώντας τη "αν ήταν κουραστική η μέρα της"... αλλά δεν κατάλαβε, τα ελληνικά της είναι φτωχά. Μου είπε - στο άσχετο - "οι Ελληνες το παίζουν όλοι ψωλαράδες" και "εσύ είσαι καλό παιδί" και φιλώντας με σταυρωτά στα μάγουλα βγηκε απότομα από το δωμάτιο...Άλλα αντί άλλων...
Δεν ξέρω αν δεν είχε διάθεση ή αν είναι το στυλ της έτσι! Αν συμβαίνει το πρώτο (τέλος πάντων) πες είχε μια κακή στιγμή, δεν είναι ρομπότ. Βέβαια μια επαγγελματίας δεν πρέπει να έχει μούτρα μέχρι το πάτωμα! Πρέπει να χαμογελάει και λίγο, να δέιχνει ότι έχει διάθεση για να προσελκύει και τον πελάτη. Εγώ ημουν ευγενικός αν και η απόδοση της δε με άφησε ευχαριστημένο για το 30αρι που έδωσα (παρεπιπτόντως το μεροκάματο μου ε!).
Καλό είναι να παίρνουν μαθήματα από την Αντριάννα της Διδύμου...
Πάντως δεν ξαναπάω και δε τη συστήνω για κάποιον που θέλει να του ανέβει η διάθεση...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Εύα
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού