Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεύτερη επίσκεψη στην Μόνικα από Φυλής 71 άνω τα απογεύματα.
Μελαγχροινή χαριτωμένη πρόσχαρη "Ρουμάνα" με φυσικούς ευμεγέθεις βύζους και λίγα παχάκια στην κοιλιά.
Φοράει πάντα ένα μαύρο "κομπινεζόν".Η κυρία της υπηρεσίας ευγενική και το δωμάτιο καθαρό με καθαρά σεντόνια και πηχτό υγροσάπουνο.
Τυποποιημένος όσο και ευχάριστος ο τρόπος εισόδου της Μόνικας στο δωμάτιο (όπως την πρώτη φορά,γελάκια και "γεια σου αστέρι μου, τι κάνεις").Μετά από μερικά φιλάκια στο στήθος και στην κοιλιά,κατέβηκε στην γενετήσια περιοχή όπου περιποιήθηκε δεόντως τους όρχεις λόγω καθαρότητας όπως μου είχε πει.Απαραίτητη προϋπόθεση η καθαριότητα για να ασχοληθεί μαζί τους.
Η ευχάριστη σύντομη περίοδος των προκαταρκτικών διακόπηκε απότομα και άδοξα και αυτήν την δεύτερη φορά από την ίδια,όταν μου είπε να βάλω καπότα και ξάπλωσε.
Στην κύρια πράξη δεν έδειχνε σημάδια βιασύνης.Αρχίσαμε με πισωκολλητό πάνω στο κρεβάτι.Καθαρή και ξυρισμένη κοπέλα,συμμετείχε με πονηρά αφροδισιακά γελάκια και ήπια ανάλογα επιφωνήματα.
Το στήσιμό της στα τέσσερα χρήζει απαραίτητης βελτίωσης προς καθολική ανάδειξη του εσωτερικού πλούτου που κρύβουν τα ημισφαίριά της.Προς τέρψην πέους και οφθαλμών!
Η αίσθηση διείσδυσης ικανοποιητική χωρίς κόλπα αποφυγής από μέρους της.
Και ενώ περιερχόμουν σε κατάσταση έκστασης διεμβολίζοντάς την συνεχώς,την κοίταξα στον καθρέπτη...ενστικτωδώς ήρθε στο μυαλό μου μία καθηγήτριά μου στο γυμνάσιο που της έμοιαζε πολύ.
Αυτή η απροσδόκητη σουρεαλιστική ταύτιση της στιγμής, με ανύψωσε στα απώτερα "λειβάδια" έκστασης όπου η κορύφωση ήταν θριαμβευτική και
αλαλάζουσα!
Η "καθηγήτρια" με τελείωσε στην πρώτη στάση σ'αυτήν την δεύτερη επίσκεψη.
Βέβαια,σημάδια βιασύνης ΔΕΝ έδειξε ούτε στην πρώτη επίσκεψη που κάναμε τρεις στάσεις.
Το 7 στην συμμετοχή/διάθεση και στη σχέση απόδοσης/τιμής γιατί και στις δύο επισκέψεις σταμάτησε απότομα τα προκαταρκτικά για να βάλουμε καπότα.
Και οι καθηγήτριες όμως κρίνονται και βαθμολογούνται.
Η δε Μόνικα πρέπει απαραιτήτως να σημειώσει βήματα προόδου...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού