Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 217 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Βράδυ Τετάρτης, 14 Απριλίου και είχα όρεξη για κάτι χαλαρό. Τι εννοώ. Ήθελα μια κοπέλα που θα θα έκανε τα πάντα εκείνη. Να μην πολυκουνηθώ και να ευχαριστηθώ. Βέβαια με τόσες γύρες που έκανα τα έφτυσα, αλλά τουλάχιστον ανταμοίφθηκα. Και να πώ την αλήθεια από το συγκεκριμένο μαγαζί, δεν το περίμενα.
Την Άννα την είχα δεί παλαιότερα και στο Κεραμεικό 13, αλλά δεν με έπεισε ποτέ. Παρόλο που ήταν πάντα ευδιάθετη, δεν ήταν το στυλ της κοπέλας που μου αρέσει. 2αράκι βυζί, Μαλλία κοκκινοπά, κότσο. λϊγο περίεργη μύτη, μετρίου αναστήματος και αρκετά λεπτή. Προτίμω ή τα κοντοπούτανα ή της ζουμερές. (τα άκρα)
Παρόλα αυτά οταν την είδα μου τρίφτηκε αρκετά, μου έταξε πολλά, ήμουν και πτώμα οπότε μπήκα.
κόσμο δεν είχε, όπότε σε 3 λεπ΄τα είχε έρθει. Ήμουν ακόμα όρθιος, με αγγγαλιάζει, με φιλάει και με ξαπλώνει. Ανεβαίνει από πάνω μου και αρχίζει να τρίβεται. Παράλληλα ξεκινάει να μου γλύφει τις ρώγες και να τις ψιλοδαγκώνει. Το εργαλείο ξύπνησε οπότε φοράει το σκούφο και ξεκινάει μια συμπαθητική και φιλότιμη πίπα, χωρίς όμως να ξετρελαθώ. Με ρωτησε σταση και της είπα καβάλαμε.
Αλλάξε 2-3 στάσεις. Όλη την ώρα την είχα τρελάνει στα γλυκόλογα και της ζήτησα να κάνει κάτι διαφορέτικο από το να χτυπιέται πάνω μου. Ήταν φανταστική. έμπλεξε τα πόδια της με τα δικά μου και έκανε ακροβατικά, κάθησε ανάποδα και τριβόταν πάνω μου...
Τι να σας λέω...
Άλλο πράγμα...
Μετά κουρτάστηκε, λογικο ήταν 3 και μου ζήτησε να κάνω και έγω κάτι.
Την γύρισα στα 4, μετά πλαγιαστό και στο τέλος εκείνη μπρούμητα με κλειστά τα πόδια και εχω να της σκίζω το μουνάκι της από πάνω (μου ζήτησε να το κάνουμε).
Ήταν απίστευτο το σερβις. Δεν ξέρω αν είναι έτσι με όλους τους πελάτες ή επειδή τις συμπεριφέρθηκα λες και ήταν η κοπέλα μου και καλύτερα.
Είναι 21 ετών, Ρουμάνα και μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Από τις πιο αξιόπιστες επιλογές της περιοχής θεωρώ.
Ο τ΄σατσος είναι ένας ευγενέστατος παππούλς που τον ξέρω εδω και χρόνια, ότι καλύτερο στην περιοχή. Ψυχούλα.
Υ.Γ. Μου έκνε εντύπωση πως θυμώταν οτι είχα περάσει 5-6 φορές από Κεραμεικό , που δούλευε, και δεν είχα περάσει ποτέ.
Μπράβο της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
1
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού