Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 274 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η μικρά είναι σκέτη λιχουδιά. Μακρύ μαύρο μαλλί, αψεγάδιαστο σωματάκι, υπέροχο μικρό πεταχτό σφιχτό ποπάκι (για πολλές αμαρτίες), στήθος μικρό έως ανύπαρκτο αλά & όχι κάτι σπουδαίο με μικρές ρογίτσες σαν τρούφα, ένα δερματάκι να χαίρεσαι να το χαϊδεύεις. Δεν είναι πολύ όμορφη, ούτε γλυκιά. Έχει λεπτά χείλη.

Η κοπέλα μάλον δούλευε διπλοβάρδια & ήρθε ταλαιπωρημένη. Κατευθείαν προφυλακτικό & μία εκ/βιαστική πίπα. Την σταματάω, την ξαπλώνω & την αρχίζω στα χάδια & φιλάκια παντού. Αν δεν το κάνεις αυτό σε αυτό το αλαβάστρινο πιπίνι, σε ποιά θα το κάνεις? Ανεκτική στα προκαταρτικά, αλλά & στο χρόνο. Έκατσε πάνω από 7 λεπτά. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά σοκαρίστικα με κάτι που είδα ανάμεσα στα μπουτάκια της, τους προσαγωγούς. Κάτι περίεργα σπυράκια προέβαλαν απειλητικά! Αυτό με ψιλο-ξενέρωσε, αλλά λόγο της κάυλας συνέχισα, προσέχοντας όμως να μην έρχομαι σε επαφή με την "περιοχή". Η κοπέλα με τα μάτια ερμητικά κλειστά δεχόταν τις περιποιήσεις μου. Δεν ξέρω αν την πήρε ο ύπνος ή της άρεσε.Απλό σεξ σε 2 στάσεις : ιεραποστολική που άλλαξε γρήγορα σε doggy, προς αποφυγή επαφής με τυχόν πάσχουσα περιοχή, καθώς η νεαρά κουνούσε ωραία & περιστροφικά την λεκάνη της & ήθελα να έχω θέα το υπέροχο αυτό ποπάκι. Ανακάλυψα επίσης ότι η "οπή" της είναι δουλεμένη. Τυχερός ο ex-boyfriend !

Στο τέλος της ανέφερα τα "σπυράκια" όπου δεν μπορούσε να μου εξηγήσει τι είναι. Της είπα ότι μπορεί να είναι ΣΜΝ & να το κοιτάξει, πρώτον για την υγεία της & δευτερον για μας τους υπόλοιπους. Θα δείξει ο χρόνος τι είναι. Χρησιμοποιείτε αντισηπτικά μαντηλάκια/ζελ !

Η κοπελιά για 20€ δεν κάνει παπάδες, ήταν & με 3 ώρες ύπνο μόνο (είπε), αλλά για πιπινο-σκίστες αξίζει να μπεί στην συλλογή.
Προσοχή μεγάλη στα περίεργα σπυράκια της ! ! !

Στην τσα2 της έβαλα 5 γιατί αν & ευγενέστατη, είναι μονίμως κουρασμένη/βαριεστημένη
Στην συμμετοχή 6 γιατί κοπέλα & τσα2 δεν βιάζονται. Υπάρχει μια άνεση χρόνου, δυσεύρετη στην Φυλής

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Σορένα
amadeus_gr
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
100
Likes:
2.064
Πόντοι:
8.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού