Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 274 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τη Σακίρα την πέτυχα σήμερα το πρωί στο ισόγειο μαγαζί. Μιας και είχα πολύ καιρό να την πάρω, είπα να μπω να δω πως είναι τώρα (στο παρελθόν είχα μείνει ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες της αν και όπως έχουν αναφέρει συναγωνιστές η συμπεριφορά της στο σεξ είναι κάπως κυκλοθυμική).

Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είχε πολλούς πελάτες (περίμενα 3 συναγωνιστές πριν μπω), ώρα 1 το μεσημέρι. Δεύτερο, ότι πλασάρει η ίδια τον εαυτό της στο σαλόνι και κάνει λεκτικό παιχνίδι με τους υποψήφιους πελάτες. Τρίτον και αυτό που με έπεισε να μπω, όση ώρα περιμέναμε στο σαλόνι, ακούγαμε τις φωνές της από το δωμάτιο και το κρεβάτι να τρίζει από υην προσπάθεια του συναγωνιστή. Από παλιότερες απισκέψεις μου έχω διαπιστώσει ότι όταν έχει σερί πελάτες κατά κάποιο τρόπο "φτιάχνεται" και είναι καλύτερη στο δωμάτιο.

Όντως με το που ήρθε μέσα άρχισε τα κωλοτριψίματα, στη συνέχεια κάθησε στο κρεβάτι και με έβαλε όρθιο στο πλάι της για να βλέπει τον εαυτό της την ώρα που με τσιμπούκωνε στον καθρέφτη του τοίχου! Το τσιμπούκι της είναι καλό χωρίς κάτι το σπέσιαλ.
Στο σεξ τώρα είχαμε εναλλαγές στάσεων, θετική εντύπωση μου έκανε που δεν έδειξε να βιάζεται παρόλο που περίμεναν αρκετοί στο σαλόνι. Αυτό το αναφέρω γιατί παραδόξως σε παλιότερες επισκέψεις μου και με τα δωμάτια τότε άδεια, βιαζόταν να τελειώνουμε. αντιθέτως τώρα έδειχνε(πιθανότατα προσποιητά αλλά ποιος νοιάζεται) να το φτιαριστιέται λέγοντας προστυχόλογα και αχ-βαχ, κάποια στιγμή πριν τελειώσω με φιλοδώρησε και με μια δαγκωνιά στον ώμο μου (ακόμη δεν έχει φύγει το σημάδι, δεν ξέρω αν αυτό ήταν προσποιητό).

Συμπερασματικά, μια ωραία μεσημεριανή συνεύρεση. αν αποφασίσετε να την επισκεφτείτε πάντως να έχετε υπόψιν ότι ποτέ δεν είναι σίγουρο αν θα την πετύχετε στις καλές της. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ωραία κοπέλα και τώρα με το επίπεδο (εμφανισιακά τουλάχιστον)των κοριτσιών να έχει πέσει πολύ στη φυλής, ξεχωρίζει και νομίζω εξηγείται γιατί είχε πολυκοσμία το εν λόγω μαγαζί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Σακίρα
Μέγας
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
3.916
Πόντοι:
4.895
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού