Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 67 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Βραδάκι Δευτέρας και λίγες ώρες πριν επιστρέψω στην δουλειά και μου πιάσουν το κολαράκι, είπα να πάρω εγώ ένα. Ήμουν πολύ κουρασμένος και πήγα κατεθευείαν Κολοκυνθούς χωρίς να ελπίζω σε πολλά. Ο τσάτσος καθόταν στην πόρτα και κοίταγε τα αυτοκίνητα. Ωραία λέω δεν έχει και κόσμο. Μπάινω στο μαγαζί και εμφανίζεται η Ιωάννα. Μετρίου αναστήματος με μεγαλούτσικα μπαλκόνια, συμπαθέστατο πρόσωπο και μερικά παραπανήσια κιλά στην περιφέρεια. Κολαράκι και ακάποτο το πρόγραμμα. Μου χαμογέλασε και με παρότρεινε να μπώ. Δεν ήθελα και πολύ. Σκάω το 20αρι και μπαίνω.
Το δωμάτιο στα γνωστά χάλια της περιοχής, ίσως λίγο καλύτερο από το πάνω. Με το που γδύνομαι εμφανίζεται η Ιωάννα, από Ρουμανία. Ήταν οι δυο πληροφορίες που μπόρεσα να αποσπάσω από την συνεύρεσή μας. Ξεκινάει με ένα μαντιλάκι να μου τον καθαρίζει και με πόνεσε πολύ. Έγλειψε λίγη ώρα και μόλις άρχισε να πέρνει τα πάνω του το εργαλείο, βάζει την καπότα και ξαπλώνει. Έπαθα ένα μικρό σοκ, αλλά λέω δεν γαμιέται. Συνέχισε το. Ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια. Την πέρνω σε ιεραποστολική στάση για κάνα 2λεπτο. Άχνα η κοπέλα. Σταμάτησα όταν την είδα να ξύνει την μύτη της και την γύρισα στα 4. Της τον βάζω στο κολαράκι που ήταν πολύ στενό και μου άρεσε πολύ. Πριν κλείσουμε κανα 2λεπτο, σπάει η καπότα. Τον βγάζω και ρωτάω, έχεις άλλη; Ψάχνει λίγο το συρτάρι και μου λέει όχι θα σου πάρω τσιμπούκι. Το γαμησαμε εντελώς σκέφτηκα και κάθησα να απολάυσω το άτεχνο τσιμπούκι της. Τελείωσα μεσα στο στοματάκι της.
Εκεί έπαθα το 2ο σοκ. Ενώ το δωμάτιο είχε νυπτήρα, γυρίζει από την άλλη μεριά του κραβατιού και φτύνει χάμο. Φοράει το βρακάκι της και φεύγει χωρίς να χαιρετήσει. Μαυρο εννοειται στην κοπέλα και στο σπίτι.
Με το που γύρισα έκανα ένα μπάνιο με αντισυπτικά και την έπεσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Ιωάννα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
1
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού