Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 45 10
Μπουρδέλα
88063
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η ΄Αννα που κατέθεσα αποδείχτηκε καλή περίπτωση για τα γούστα μου, σε άλλους μπορεί να μην αρέσει βέβαια. Είναι μια όμορφη καστανή κοπέλα, μικρόσωμη με κανά δυο έξτρα κιλάκια που δε τη χαλάν ιδιαίτερα. Πήρα 50ε με ακάπωτο. Είναι μόλις 10 ημέρες στη δουλειά από ότι κατάλαβα, προηγουμένως έκανε peep show στη χώρα της (Ουγγαρία). Μιλάει λίγα αγγλικά και καλά γερμανικά και γενικώς της αρέσει το μπίρι-μπίρι, σε σημείο που κάποιους μπορεί να τους ενοχλήσει. Μέσα μου πρότεινε να το πάμε μισάωρο με 30ε έξτρα, δε δέχτηκα, αλλά δεν ήταν κακή πρόταση. Κάνει πολλά κομπλιμέντα και γενικά προσπάθεια να σε κρατήσει ως πελάτη, μου ζήτησε να ξαναπάω. Στο προκειμένο τώρα, το τσιμπούκι ήταν μέτριο, όχι κακό όμως, έκανε διαλείμματα παίζοντας τον (πολύ καλά) για να συνεχίσει την πάρλα. Μου έκανε και ένα μασαζάκι εκτός προγράμματος, γενικώς μια αίσθηση χαλαρότητας και καθόλου βιασύνης. Στο κυρίως πιάτο τώρα, έβαλε μισό λίτρο τζελ στο μουνί της, το οποίο με χάλασε κάπως όταν το είδα, αλλά ούτε που το κατάλαβα τελικά. Πολύ σέξυ η εικόνα της στα τέσσερα. Έμεινα ευχαριστημένος σε μέσες άκρες, δεν κάνει το τρελό γαμήσι, αλλά είναι μια γλυκιά συμπαθητική κοπέλα που το πάει χαλαρά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού