Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.4 67 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Στις τέσσερις το απόγευμα επισκέφτηκα τον οίκο αυτό. Η υπηρεσία διαφήμισε τις προσφερόμενες έκτακτες υπηρεσίες, αναφέροντας σοδομισμό και ακάποτο στοματικό. Την ώρα που εκστόμιζε την λέξη "kolaraki", έδινε συγχρόνως και ένα χαρακτηριστικό σκαμπιλισμό στην αναφερόμενη περιοχή. Η Ελένη είναι χαμογελαστή, στρουμπουλή (όχι παχιά), μετρίου αναστήματος, μελαχροινή που μοιάζει με τσιγγανούλα. Διαθέτει οπίσθια στρογγυλά και το στήθος της είναι μέτριο σε μέγεθος, με θηλές σοκολατί χρώματος και διακεκριμένες ρώγες, κατάλληλες για ρούφηγμα.
Στο δωμάτιο ήταν βιαστική με το στοματικό και μάλιστα χρησιμοποιούσε το μαντηλάκι που είχε φέρει μαζί για να σκουπίσει το πέος, ως πτυελοδοχείο, όπου συχνά έφτυνε. Μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν προέβει σε καθαρισμό του πέους με το μαντηλάκι αρχικά. Άλλωστε ήταν πεντακάθαρο, καθώς είχε σαπουνιστεί πριν τη διαδικασία και από το πρωί είχε λάβει χώρα το καθημερινό μου μπάνιο.
Στο πρωκτικό έβαλε αρκετή διαφανή λιπαντική ουσία και δεν δέχτηκε να τη σοδομίσω πλάγια, αλλά απαίτησε να έρθω από πάνω, καθώς εκείνη στήθηκε στα τέσσερα. Εντάξει, κανένα πρόβλημα. Τελειωτικό στο στόμα δεν περιλάμβανε το πακέτο. Δε νομίζω ότι θα την ξαναπροτιμούσα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
2.708
Πόντοι:
1.873
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού