Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Είχα ακούσει και είχα διαβάσει τα καλυτέρα για την Αφροδίτη, και γνωρίζοντας ότι σήμερα θα την βρω στο εν λόγω ιδρυμα, καπακι μετά την δουλειά καταφθάνω για την στενή γνωριμία.
Πολύ ευγενική η υπηρεσία μου αναλύει τα προγράμματα της Αφροδίτης (τα οποία δεν ήταν και λίγα) που ήταν απασχολημένη στο δωμάτιο.
Με πολύ χάρη και ερωτική διάθεση βγαίνει, μου δινει το χέρι της για χαιρετισμό, λάγνα ματιά και χορός στον ρυθμό του τραγουδιού που ακουγόταν.
Ήταν που ήταν το έγκλημα προμελετημενο, μετά και από αυτά δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσω.

Γνωστό από άλλες επισκέψεις το δωμάτιο, μεγάλο, καθαρό με εντοιχισμένη ντουζιέρα, καθρέπτες και μια μεγάλη πολυθρόνα…..
Σύντομη άφιξη. Χαμόγελο και μου λέει: «Σήκω, να κάνουμε κάτι έξω από τα συνηθισμένα». Με σηκώνει λοιπόν από το κρεβάτι, με στήνει μπροστά στον καθρέπτη και άρχισε το show.

Άρχισε να τρίβει το σώμα της επάνω στο δικό μου. Έβγαζε σιγά σιγά το μαύρο sexy σύνολο της, αποκαλύπτοντας τα κάλλη της. Συνεχεία στα τριψίματα, και έναρξη γλειψιμάτων. Λαιμός, αυτιά, στήθος «αναστέναξαν» από την γλώσσα της Αφροδίτης. Έβγαλε και το στριγκακι της. Είπε: «Μόνο με τις γόβες, όπως η Τζουλια. Την είδες? Ξενέρωτη δεν ήτανε?» Δεν πρόλαβα να απαντήσω και γονάτισε και άρχισε ένα ρεσιτάλ στοματικού. Άρχισε με συνεχές καραμελωμα στα @@κια, γλύφοντας και όλη την γύρω περιοχή. Έβαλε το προφυλακτικό και συνέχισε καθίζοντας με στην πολυθρόνα.
Παρά πολύ καλή, Ιδιεταιρα, αισθησιακό, βαθύ, φτυσίματα, ρουφήγματα, γλειψίματα. Τα πρόστυχα βλεμματα από τα πανέμορφα μάτια της συνέθεταν ένα ιδιεταιρα pse σκηνικό.
Μεταφορά στο κρεβάτι. Για sex φαντάστηκα. ΛΑΘΟΣ. Προκαταρκτικών συνέχεια με την ιδία μαεστρία και εκ νέου στοματικό με περιποίηση και των μοιρών αυτή την φορά και εκ νέου πιο επιμελούς περιποίησης της γενετικής περιοχής.
Σε όλο αυτό το σκηνικό και εγώ δεν είχα μείνει απαθής, ανταποδίδοντας τα γλειψίματα, φιλά και ρουφήγματα στο στήθος, το λαιμό και τα αυτιά της.

Ώρα για sex (επιτέλους). Ανέβηκε επάνω μου, έχοντας για θεα την πλάτη της και κουνιόταν σε ξέφρενους ρυθμούς. 180 μοιρών στροφή για να την έχω κατάφατσα και να ανταλλάσουμε "φιλοφρονισεις". Μου ζήτησε να το κάνουμε στα τέσσερα και φυσικά δεν της αρνηθηκα.
Μεταφερθήκαμε εκ νέου στην μεγάλη πολυθρόνα για την συνεχεία της διαδικασίας. Αφού αλλάξαμε και εκεί Κανά δυο στάσεις, εκ νέου άψογο στοματικό.
Πάλι πίσω στο κρεβάτι για ιεραποστολικό όπου και εκεί μετά από αρκετή για τα standard μου ώρα τερμάτισα………
Ντύθηκε με πολύ νάζι με χαιρέτισε και έφυγε αφού πρώτα ανταλλάξαμε δυο-τρεις κουβέντες.

Αυτό που πέρασα με την Αφροδιτη ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Είχα ακούσει ότι ήταν καλή , αλλά τέτοιο πράγμα δεν το περίμενα με τίποτα. Ξέρει τι θέλει ο επισκέπτης από μια κοπέλα και το δίνει απλόχερα. Παράλληλα σέβεται μέχρι και το τελευταίο ευρώ από τα χρήματα που παίρνει. Όμορφη, φιλική, και κυρίως γνώστης του αντικειμένου, είναι παράδειγμα προς μίμηση για τις νέες συναδέλφους της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού