Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 43 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αν και ο αυτοκράτορας Beo δεν ασχολείτε εδώ και καιρό με κριτικές... δε θα μπορούε να μη γράψει για το καυλακι Ντιάνα (το έχω επισκευτεί καμια 10αρια φορές μέχρι τώρα).

Λοιπόν.. η Ντιάνα είναι ομορφη ξανθιά ουκρανίδα κάπου στα 27, είναι πολύ αδύνατη, ψιλούλα (1,65 και κατι), και με βυζάκια πολύ μικρά εως ανύπαρκτα (εχει απαλές πεταχτές ρογίτσες).
Επίσεις αυτες τις μέρες θα δουλεύει δύο βάρδιες απο ότι μου είπε.

Από υρηρεσίες κάνει ακάποτη πίπα στο δωμάτιο... αν και η τσατσά δεν το αναφέρει πια γιατι δεν θέλει να κάνει σε όλους απο ότι μου είπε, σε πάκι δηλαδη δεν το κάνει.

Αν και η πίπα της δεν είναι Deepthroat (μέτρια πίπα)... δε χορτένω να τη βλέπω να μου μου ρουφάει ακάππτα το καφαλάκι της ψολάρας μου με το μικρό της στοματάκι. Γλείφει και σα γατούλα τα μπαλάκια αν είναι ξυρισμένα.

Απο γαμίσι τώρα.. είναι πολύ σφιχτη δεν βάζει πολύ κρέμα στο μουνάκι της.. δέχετε πολύ δυνατό σφυροκόπημα και απο μπροστα με τα πόδια στους ώμους αλλα και όρθια απο πίσω.

Στον μόνο πειρασμό που έχω αντισταθεί μέχρι τώρα είναι να της γλέιψω το ξυρισμένο μικρό μουνάκι της και το κωλοτριπιδάκι της (που μόνο της το χαιδεύω μέχρι τώρα).

Η Ντιάνα συνιστάτε σε χύστες που τους αρέσουν τα πιπινοξεκολάκια και όχι σε Βυζολάγνους χύστες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2010
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
12 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
66
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού