Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
5.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Επίσκεψη πρωϊνή στην Μπάρμπαρα, ήταν η πρώτη φορά και βλέποντας κίνηση είπα να μπω και εγώ.

Η Μπάρμπαρα, καταγωγής Santa Barbara της Ρουμανίας, είναι μια αδύνατη μελαχροινή με μέσο βυζί. Γενικά η εμφάνισή της δεν σε εμπνέει, αλλά η κίνησή της στο σαλόνι (και η υπόσχεση κώλου) με έπεισαν να περάσω (τι το ήθελα).

Αφού περίμενα κανά τέταρτο εμφανίζεται στο δωμάτιο και αφού βλέπει ότι δεν την έχω ξαναπάρει ορμά κατευθείαν να μου τον πάρει στο στόμα δίχως να ρωτήσει, μιλάμε δεν πρόλαβα να την αποθήσω και τραβιέμαι αμέσως ζητώντας να βάλει καπότα, εκεί διαπιστώνω το πρώτο σοκ η αναπνοή της μυρίζει τσιγαρίλα (δεν φανταζόμουν ότι η τσιγαρίλα δεν θα είναι τίποτα μπροστα στη μυρωδιά του σωματός της, έλεος ας κάνει μες την βάρδια κανά ντουζ και να χρησιμοποιεί και κανά αρωματικό).

Αφού μου έβαλε καπότα έκανε ένα μετριότατο και βιαστικό τσιμπόυκι ενός λεπτού και γύρισε τον κώλο της απρόθυμα, έστω λέω θα γαμήσουμε κώλο, την γαμούσα και δεν καταλάβαινα τίποτα είτε μουνί είτε κώλο να γάμαγα καμιά διαφορά, αυτή καμιά συμμετοχή. Τελικά με τα χίλια ζόρια έχυσα.

Αυτή σηκώθηκε και έφυγε βιαστικά όπως συμπεριφερόταν καθόλη τη διάρκεια του σεξ.

Ε λοιπόν, προκειμένου να γαμίσω ένα χαρβαλωμένο κώλο δεν πρόκειται να ρισκάρω από την κάθε Μπάρμπαρα που τα ρουφάει από τον καθένα μας, υπάρχουν πολλές άλλες που σέβονται και την υγεία μας και το εικοσαρικό μας δείχνοντας συμμετοχή και βρε φίλε δεν βρωμάνε στο κάτω κάτω.

Πάμε σε άλλες που μας σέβονται και δεν ρισκάρουν με την υγεία μας, απλά και εμείς οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί σε αυτό το θέμα και να μην αφηνόμαστε για δυο λεπτά αβεβαιης ικανοποίησης.

PS: Καλά αυτή η είρωνα τσατσά δεν χρησιμοποιεί κανά αποσμητικό χώρου (μιλάμε συνεχώς μύριζα μέσα στο δωμάτιο κάτι σαν μπαγιατίλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπορα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού