Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 122 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Δεν γίνεται κάθε βράδυ στούντιο. Δεν είμαι και ο Κόκκαλης... Είπα λοιπον να πάω για ένα γρήγορο Μεταξουργείο. Τι το θελα? Το έχω ξαναπε: Μεταξουργείο, μόνο στην Ιάσωνος 1α+β Anyway έλειπε η Ζανέτ και είχα όρεξη για τσάρκα. Μετά από αρκετές κοπέλες (οι περισσότερες απαράδεκτες), κατέλειξα στο εν λόγω ίδρυμα. Την είχα ξαναπάρει την Στέλλα και δεν πέρασα καλά. Έλα μου όμωε που είναι κουκλίτσα. Ξανθό, όμορφο πρόσωπο, υπέροχο στήθος και γενικότερα πολύ σέξυ αν και κοντούλα.
Δωμάτιο χάλια. Έχει τρία. Πρώτη φορά μπήκα στο 1ο. Δεν είχαν κάνει καν τον κόπο να κουτσοτραβήξουν το σεντόνι και να μαζέψουν το περιτύλιγμα του προήγουμενου προφυλακτικού. Η Στελλίτσα είχε νεύρα γιατί οι πελατες έξω ρωτούσαν "γιατί 20ε, εδώ?". Της είπα "τόσο ωραίο, κορίτσι γιατί δεν πας σε κάνα στουντιο?" (θέλοντας να την καλοπιάσω). Εκέι πρέπει να κάνει πράγματα που δεν θέλει μου είπε και απ'οτι κατάλαβα (και στην σύνεχεια) η κοπέλα δεν κάνει για την δουλειά. Anyway... προφυλακτικό κατευθείαν στο ημίστητο πέος, πίπα κακή με πολύ χέρι, ιεραποστολίκο με θέα το υπέροχο στήθος και η απόλυτη ξενερα. Της ζήτησα να φιλίσω το στήθος της (όχι να το γλείψω). ΠΟΤΕ μου απάντησε. Γενικά κρατούσε απόσταση. Αν τον είχα ένα μέτρο και δεν την ακουμπούσα καθόλου θα ήταν ευχαριστημένη. Μου τον έπαιξε για τελείωμα, αλλα βαριόμουν και την έστειλα να δοκιμάσω την τύχη μου σε άλλο ίδρυμα. Και εκεί τα ίδια και χειρότερα.
Συνάδελφοι... ΜΑΥΡΟ στο μεταξουργείο. Δεν είναι τυχαίο ότι το 15αρι είναι συνηθισμένο και έχει αρχίσει να κάνει εμφάνιση και το 10ρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού