Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 194 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Έχοντας διαβάσει ανάμικτα σχόλια πέρασα γιατί το μωρό έχει πολύ ωραίο λεπτό κορμί, όμορφο στητό στήθος με καυλιάρικη θηλή και τέλειο δερματάκι.
Για ορεκτικό είχε φιλάκια μικρά αεράτα και κοφτά (όπως όταν φιλάς εικόνισμα στην εκκλησία) με συνεχή πεομάλαξη μέχρι να τον ντύσει και να αρχίσει μεγάλης διάρκειας πίπα, καθήμενη σε απόσταση μην βάλλω και κάνα χέρι (χόρτασα μπούτι μόνο αυτό έφτανα) έχοντας σαν απώτερο σκοπό να τελείωσω εκεί μπας και γλυτώσει τα υπόλοιπα.
Στην συνέχεια την έβαλα στα 4 με καλό στήσιμο μπορώ να πώ και μέτρια αίσθηση, χουφτώνοντας το άψογο μικρό κωλαράκι. Στο ιεραποστολικό η αίσθηση ήταν ανύπαρκτη λόγω εύρους και κρέμας, ένιωθα ότι κολύμπαγα εκεί μέσα.
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την νεκρική της ακαμψία κατά την πράξη, μου έριξαν το ηθικό και όχι μόνο, αναγκάζοντας να πάρω την κατάσταση στα "χέρια μου" χαιδέυοντας την και να της τον δώσω έτοιμο στο χέρι της να συνεχίσει.
Αλίμονο, άρχισε να χτυπάει μία φραπέ μία να ανακατεύει την κατσαρόλα και μία να λίωνει μοσχοκάρυδο στο γουδί και όλα αυτα κρατώντας το μόριο μου, εκδηλώνοντας την βαρεμάρα της με αντίστοιχες εκφράσεις. Στο τέλος μου τον ξανάδωσε πίσω για να "τελειώνουμε" όπερ και εγένετο.
Εννοείται ότι δεν ξαναπερνώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.729
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού