Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 130 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Πέτυχα κ γω την famous Σόνια στην σημερινή της βάρδια .. Αρχικά έδειχνε ότι θα ικανοποιούσε τις προσδοκίες μου, γι΄αυτό κ πέρασα ..
¨οπως κ στους προηγούμενους κάνει το γνωστό κόλπο με το λάστιχο στο στόμα που στο φορά με τον "δικό" της τρόπο .. Όχι κ άσχημα θα έλεγα, με έφτιαξε, αλλά εκεί που είχα πάρει τα πάνω μου κ την είχα σε ιεραποστολικό, της ζητώ να γυρίσει στα "4" κ εκεί ήταν η μεγαλύτερη ξενέρα που έχω φάει στα τόσα χρόνια της μπουρδελοκαριέρας μου ..

Με το που στήνεται, απίστευτη ΜΠΟΧΑ κ ΔΥΣΩΔΙΑ από πίσω, σκέφτομαι διάφορα περίεργα μπας κ ξεχαστώ, ΞΕΝΕΡΩΝΩ κ φυσικά μέσα σε λίγα δεύτερα μου φεύγει όλη η κάβλα κ κάτω υπό τέτοιες συνθήκες το πιο "ευγενικό" που θα μπορούσα να κάνω, ήταν να την διώξω αμέσως για το καλό κ τον 2 μας .. Κρίμα που δεν πρόλαβα κ τους 2 επόμενους που ετοιμάζονταν να περάσουν στα δωμάτια ..

Έχω ξανατύχει σε κάτι "ανάλογο", είπαμε όλοι έχουμε τις καλές κ τις κακές μέρες μας (αναφέρομαι στις ιερόδουλους), αλλά η στοιχειώδη υγειηνή είναι πρώτα από όλα, για το καλό των ίδιων των κοριτσιών ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Σόνια
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.859
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού