Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 15 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
επίσκεψη χθες το βράδυ μετά απο μια σύντομη βόλτα στα πέριξ κοκκινόσπιτα και αφου δεν υπήρχε τίποτα το ουσιαστικό λέω εδω θα καταλήξω πάλι..
παρκάρω απεναντι στο χωρο σταθμευσης αφου κυριακη δεν πληρωνεις και μπαινω μέσα..
μονο εγω και η τσατσα ημασταν στο σαλονι και μονολεκτικα μου λέει Αννα... λέω ενταξει δοκιμασμενα πραγματα αλλα αφου δεν υπάρχει κατι πιο καλο ας δωσουμε το τριανταευρο..
μπαινω στο δωμάτιο και για αλλη μια φορά θα το πώ οτι πιο αθλιο χώρο δεν εχω ξαναδει..βρομουσε και ειχε νερα κατω σε βαθμο που ηθελα να μεινω γυμνος και να ξαναβαλω τα παπουτσια μου.. τα σεντονια πρεπει να ειχαν αλλαχτει μερες πριν και τα ξεστρωσα και τα εβαλα αναποδα.. ειλικρινα ελεος λιγακι δεν ημαστε ζωα!!
σε λιγο ηρθε η αννουλα και τουλαχιστον με εκανε να ξεχασω το αχουρι αυτο..ειναι αρκετα αδυνατη αλλα εχει πολυ γλυκο προσωπακι και μακρι μαλλι με ομορφα ματια..
με πηρε αγκαλια και ξεκινησε τα φιλια και τα χαδια σε ολο το κορμι...δεν χρειαστηκε και πολυ να με ξεσηκωσει και φορωντας μου προφυλακτικο εκατσε πανω μου και συνεχισε να με εχει αγκαλια... στη συνεχεια τη γυρισα σε ιεραποστλικο οπου αργα αλλα με σταθερο ρυθμο μπαινοεβγαινα μεσα της μεχρι τελους.. δεν με αφησε να βγω απο μεσα της αλλα συνεχισε να με κραταει σφιχτα και να με φιλαει..
της ειπα οτι θα αρχισει να φωναζει η τσατσα γιατι ηταν στο δωματιο πανω απο 15 λεπτα αλλα μου ειπε οτι δεν την νοιαζει...
πραγματικα αυτη η κοπελα ξεχωρίζει ..
αλλα πιστευω οτι πρεπει να ερθει και κατι ισαξιο γιατι δεν ημαστε και μονογαμικοι...!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα
ASPIRE(1)
Σπουδαίος
Εγγραφή:
30 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
4
Πόντοι:
2.935
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού