Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 71 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δυστηχώς, έχουμε φτάσει στο σημείο να εκτιμάμε τα αυτονόητα.
Σαφώς αν κάποιος συναγωνιστής διαθέτει χρήμα και χρόνο να πάεi σε κάποιο στούντιο ή να πάρει ένα call-girl μάλλον πρέπει να το προτιμήσει από τα μπουρδέλα τα οποία νομίζω ότι περνάνε μία "μικρή" κρίση. Αν βέβαια θέλει απλά να ρίξει ένα γρήγορο και φτηνό θα καταλήξει σ'αυτά.
Έχουν κατά καιρό γραφτεί πολλά σχόλια θετικά για τον χώρο. Θα τα επιβεβαιώσω. Καθάρό μαγαζί, ψηλοτάβανα άνετα δωμάτια, με παροχή νερού και χαρτιού.
Στα της Τζέσικα ή Τζέση τώρα. Η υπηρεσίες της μπορεί να μην είναι εξαιρετικές αλλά το 20άρικο πιστεύω το τιμάει και με το παραπάνω. Χτες μετά από σύντομη απογοητευτική βόλτα κατέληξα σ'άυτην για τρίτη φορά και άλλη μια φορά πέρασα ωραία. Αν και από ότι ξέρω δουλεύει μεταμεσονύκτια βάρδια (12.00-πρωί), την βρήκα εκέι στις 11.00 το βράδυ. Για όσους δεν ξέρουν ξανθό, όμορφο με ωραίες αναλογίες, μέτριο σε μέγεθος αλλά στητό (και μάλλον φυσικό) στήθος.
Πάντα εμφανίζεται με όμορφα περιποιημένα εσώρουχα. Έτσι και χτες. Και η εγγύηση... (εδώ δικαιολογώ την πρώτη πρόταση), όταν βγάζει τα εσώρουχα η θέα του σώματος εξακολουθεί να είναι θελκτική και όμορφη. Την έχω πατήσει τόσες φορές με αυτό το θέμα, που έχω αρχίσει να προτιμώ τις εργαζόμενες που παρουσιάζονται στο σαλόνι γυμνόστηθες. Δεν κάνει σπέσιαλ (ακάποτο, πρωκτικό κ.λ.π), αλλά θα χαϊδέψει το πέος και την γύρω περιοχή, μεχρί να επέλθει στύση πριν φορέσει το προφυλακτικό, η πίπα της αρκετα καλή και όχι ιδιαίτερα βιαστική. Δεν πέρνει πρωτοβουλίες αλλά θα προσπαθήσει να κάνει ότι της ζητηθεί. Προτίμω να ξεκινάω με αυτήν από πάνω για να της γλύφω τις όμορφες ρώγες. Στα τέσσερα κα εναπόθεση σε ιεραποστολικό, όπου και πάλι η θέα του στήθους της είναι υπέροχη. Γενικά έιμαι οπαδός της πίσω θέας, αλλά στην προκειμένη κοπέλα με φτιάχνει πολύ το στήθος. Είναι του γούστου μου. Στα μείον... δεν είναι ιδιαίτερα χαμογελαστή.
Αυτά!!! Ελπίζω να βοήθησα. Δυστηχώς τις ώρες που κυκλοφορώ δεν υπάρχουν πολλές αξιόλογες εργαζόμενες. Η Τζέσικα είναι μια έξαιρεση. Θα την ξαναεπισκευθώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Jessy
Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού