Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 50 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σαββάτο 6/2/2010.
Η γλυκιά κεφάτη πιπινοειδής Έλενα (Φυλής 200-Περγάμου 1 κ.α.) συνεχίζει τα ταξίδια της στην χώρα των θαυμάτων περιοδεύοντας ανά τους οίκους.
Τελευταίος σταθερός βραδυνός σταθμός ο οίκος της Κνίδου 18.Όπου την συνάντησα μετά από αρκετό καιρό ενώ εξερευνούσα την παρακείμενη "ενδοχώρα".
Μελαγχροινή λεπτή με τρυφερά φυσικά βυζάκια και ανοιχτόχρωμα
μάτια.Πιπινοειδείς γραμμές προσώπου χωρίς φτιασίδια και τα γνωστά απαράδεκτα μπογιατίσματα που ασχημαίνουν την γυναίκα.Ο τρυφερός τρόπος προσέγγισής της,όσο και το γλυκό "παιδίζον" χρώμα της φωνής της ολοκληρώνουν την ξεχωριστή παρουσία της κοπέλας.
Ο χώρος του καταστήματος είναι ανακαινισμένος.Τα δωμάτια μικρά.Πλακάκια στο δωμάτιο,νιπτήρας και υγροσάπουνο σ'ένα περιβάλλον τακτοποιημένο και σχετικά καθαρό.Επίσης τα σεντόνια ήταν αναλόγως καθαρά για την ώρα εκείνη(20:30).Καμμία σχέση με το χάλι και την βρωμιά των σεντονιών που υπήρχε (υπάρχει;) στο Αγ.Πέτρου 7 όταν η απαράδεκτη χοντρή μεσήλικη βαμμένη μελαγχροινή Ρωσίδα τσατσά και η καθαρίστρια κορόϊδευαν οτί αλλάζουν σεντόνια.
Κάνω την συσχέτιση γιατί κάποτε η Έλενα δούλευε στο Αγ.Πέτρου 7.
Ο κύριος της υπηρεσίας είναι τυπικά ευγενικός.
Η Έλενα δείχνει να σταθεροποιείται όσον αφορά την συμπεριφορά της.
Κατά το παρελθόν είχε σκαμπανεβάσματα εκδηλούμενα με μία έπαρση και της έκαναν κακό.Σαν μικρό κακομαθημένο παιδί.Γι'αυτόν το λόγο την είχα σταματήσει κάποιο καιρό.Με το πέρασμα του χρόνου δείχνει να μαθαίνει από τα λάθη της και επανακάμπτει.
Άρχισε με πολύ καλά προκαταρκτικά (φιλάκια,χαδάκια,αγκαλίτσες) και συνέχισε με γλύψιμο αρχιδιών.Μόνο στους καθαρούς και πάντως όχι στους αλλοδαπούς απ'ότι είπε.
Αρχίσαμε την κυρίως πράξη με ιεραποστολικό κατά το οποίο απόλαυσα την θέα του καθαρού και ξυρισμένου μουνιού της.Η συμμετοχή της -αληθοφανής σε ικανοποιητικά επίπεδα- εξακολούθησε και όταν την έστησα στα τέσσερα.Πολύ καλό στήσιμο και δεκτικό.
Το τέλος επήλθε αβίαστα και απολαυστικά στην στάση του πισωκολλητού.
Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά της Έλενας.Είναι φιλότιμο κορίτσι και δεν βιάζεται.Όσο και απρόβλεπτο μερικές φορές σαν κακομαθημένο παιδί!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Έλενα
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού