Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μια από τις στάσεις της σημερινής τσάρκας ήταν και το ίδρυμα της οδού Πιπινου.
Εν μέσω αρκετού κόσμου και με τα δωμάτια γεμάτα, η υπηρεσία μας παρουσιάζει την Αλίκη.

Ψηλή, νεαρή κοπέλα μακριά σπαστά μαύρα μαλλιά, όμορφο πρόσωπο, ,αρκετα καλό σώμα, εξαιρετική περιφέρεια με 2αρακι το πολύ στήθος.
Εντυπωσιάστηκα και έτσι η απόφαση να «περάσω» δεν ήταν δύσκολη.

Δεν ήταν η πρώτη φορά στο εν λόγω δωμάτιο. Μεγάλο, καθαρό με ντουζιέρα και σωστό φωτισμό.

Με λίγο σχετικά χρόνο αναμονής, εν συγκρίσει με τον κόσμο που είχε έφθασε στο δωμάτιο. Έβγαλε το σύνολα που φορούσε, έδεσε τα μαύρα μακριά μαλλιά της "αλογοουρα" και ξάπλωσε διπλά μου, ρωτώντας με το όνομα μου.

Άρχισε να φιλάει και να δαγκώνει ελαφρά το στήθος μου, ενώ ταυτόχρονα με το χέρι της, παλινδρομούσε τον “μικρό Cheyenne”. Υποτυπώδης Ισπανική. Η όλη διαδικασία κράτησε κάποια λίγα λεπτά και όταν είχε γίνει μια σχετική ανόρθωση, τοποθετήθηκε το σκουφάκι για την έναρξη του στοματικού.
Ενός μετρίου στοματικού σε γενικές γραμμές. Χωρίς να είναι ιδιεταιρα βαθύ, με πολύ χρήση χεριού, δίχως να ασχοληθεί με την γύρω περιοχή και τα @@κια.
Της ζήτησα και ανέβηκε πάνω μου για το ξεκίνημα. Με μέτρια συμμετοχή και χαλαρό ροντέο. Της ζήτησα να μεταφερθούμε στην μεγάλη πολυθρόνα που διαθέτει το δωμάτιο. Έτσι και έγινε χωρίς αντίρρηση, για να διαδραματιστεί για κάποια λεπτά εκεί ένα μέρος της συνεύρεσης μας. Συνεχίσαμε με πισοκολλητο στα όρθια, κοντράροντας η Αλικη τα χέρια της στη πολυθρόνα και έχοντας την, σε γωνία 90. μοιρών.
Επιστροφή στο κρεβάτι για ιεραποστολικό. Με χάλασε το γεγονός ότι έβαλε το χέρι της για να αποτρέψει την πλήρη διείσδυση, έχοντας «περασμένα» τα δυο δάχτυλα της ανάμεσα στο όργανο μου και το «γατάκι» της.
Τα εμφανώς αναληθή βογκητά της, ήταν η μόνη της συμμετοχή, μιας και η παγερα αδιαφορη έκφραση του προσώπου της, επιβεβαίωναν του λόγου το αληθές.
Η όλη φάση δεν με ενθουσίαζε και είχα αρχίσει να παίρνω την κατιουσα, Το κατάλαβε και με hand job σε συνδυασμό με κάποια γλειψίματα στο στήθος μου ηλθε το τέλος.
Γρήγορο ντύσιμο και αποχώρηση.

Αναμφισβήτητα μια όμορφη κοπέλα. Με παρά πολλά περιθώρια βελτίωσης όμως.
Για να είμαι δίκαιος, σε καμιά στιγμή δεν έφερε αντίρρηση σε ότι της ζήτησα και προσπάθησε για την ικανοποίηση μου, χωρίς να δείξει σημάδια βιασύνης.
Φιλότιμη, ευγενική θέλει όμως αρκετή «προπόνηση» για να γίνει δυνατό όνομα.
Θα μπορούσα να την δικαιολογησω μιας και είχε πολύ κόσμο στο δωμάτιο, όμως δεν ήταν θέμα «ξεπετας» η όλη φάση.
Απλά ακόμα δεν είναι τόσο αποδοτική κατά την ταπεινή μου άποψη…….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική