Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 214 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Το σαββατο το μεσημερι επειτα απο μινι τσαρκα περασα και απο το συγκεκριμενο μαγαζι οπου βρηκα ενα κοντο κουκλακι με το ονομα Στελλα.
Η Στελλα ειναι κοντουλα,1.55-1.58, καστανοξανθη με πολυ ομορφο προσωπο,καλοσχηματισμενο κωλαρακι και 2 υπεροχα ευμεγεθη,3αρι,φυσικα στητα βυζια.
Θαμπωθηκα απο την εμφανιση και μπηκα στο δωματιο που βρωμαγε ποδαριλα....πρεπει να εχει να αεριστει ο χωρος απο το καλοκαιρι.

Ερχεται η ρωσογαλλιδα πετιτ Στελλα ξαπλωνει διπλα μου και λεμε κατι λιγα τυπικα ,κυριως κοπλιμεντα απο εμενα μηπως και χαρει και με περιποιηθει.
Παπαρια φιλοι μου,αν εξαιρεσεις το τσιμπουκι της που ηταν αρκετα καλο με καλο και δυνατο-γρηγορο ρυθμο τα υπολοιπα ηταν μαπα.
Την βαζω στα 4 και αρχιζω το σφυροκοπημα...ολο μου κουνιοταν λοξα για να μην μπενει ολος,εκανα να της πιασω τα βυζια και τα κρατουσε αυτη εμποδιζοντας την ελευθερη προσβαση.
την ξαπλωνω και ερχομαι απο πανω...παλι τα ιδια πιο αργα και χυσε και μη τα βυζια ποναω και λοιπες μαλακιες ενω μολις με πηρε χαμπαρι οτι τα πεταω αρχισε να με σπρωχνει εξω...ουτε να στραγγιξω δεν με αφησε η καρια.

Μαπα το καρπουζι...ουτε για δοκιμη δεν ειναι μαγκες

Τιμη 20€

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2008
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Τιμημένος
Εγγραφή:
7 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
19
Πόντοι:
6.775
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού