Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
4.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Σαββατο 19-1-2008 ξημερώματα γύρω στις 1:30 και ο μικρός μου αχώριστος φίλος είχε ανησυχία. Έτσι μιάς και δεν του χαλάω χατήρι ξεκίνησα για τα κόκκινα γνωστά μας σπιτάκια.

Όλα κλειστά μόνο στη Φωκαίας τα λαμπάκια ανάβανε. Αφού εκανα μια μικρή έρυενα κατέληξα στό Φ25Β σαυτό με τον πουστρότσατο. Η κυρία καλή εδειχνε γύρω στα 28 με βυζάκι νο 2 και καλούτσικο κωλαράκι . Ο μικρός μου φίλος ενθουσιάστηκε αμέσως ο μαλάκας και έτσι λέω αντε δίνω τα 20 τι ψυχή την λεχουμε να δοκιμάσουμε.

Αφού εβγαλε Σε λίγο μόλις πρόλαβα να ξεντυθώ μπαίνει η παρθένα και αφου έγινανν οι συστάσεις μου είπε οτι ήταν απο την Γεωργία και ότι εχει δύο χρόνια εδώ.

Επί το έργο: Αφου μπαλαμουτιαστήκαμε στα όρθια εβγαλε το στηθόδεσμο πέσαμε στο κρεβάτι και άρχισε αμέσως την πίπα, αλλα.... μη εδώ μη εκεί μή παρακεί μη με αγγίζεις. Παρατήρησα μια ουλή δεξιά στο μισοξυρισμένο της. Στη συνέχεια απο κάτω η ...θεά αλλα.... μη εδώ μη εκεί μή παρακεί μη με αγγίζεις. Για να μην την ακούω να λέει μκίες τη γύρισα πισοκολλήτο και όπως την είχα στριμώξει άρχισα τα χουφτώματα στους βύζους κλπ ωχ μη ωχ μη. Τι να σου κάνω μωρή μπορεί και να σαρέσει αφου μαρέσει κι εμένα! Ας λέγατε πρίν τα πάρετε ότι εδώ μόνο γαμάς δεν αγγίζεις!

Εν πάσει περιπτώσει ο μικρός μου φίλος την έλουσε στο σιρόπι και τέλος. Η πλάκα ήταν οτι με ρώτησε κιόλας αν ολα καλά και άν μου άρεσε ο τρόπος που κάνει σεξ!!! Τέλος πάντων το κοντοπούτανο για τέτοια ώρα που έκανε το κοινωνικό του έργο και για 20 δε βαριέσαι... υπάρχουν όμως και πολύ καλλίτερες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 19, 2008
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Σεβαστός
Εγγραφή:
5 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
24
Πόντοι:
2.057
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού