Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Σήμερα ήμουν σε καλή διάθεση σωματικά, ψυχικά κλπ... Ήξερα δηλαδή πως δεν θα τελείωνα γρήγορα, οπότε και είπα να το εκμεταλλευτώ με μια βόλτα στα στέκια της Φυλής.

Η ώρα ήταν γύρω στις 5 παρά, σκατοώρα αφού πολλά σπίτια κλείνουν ή αλλάζουν υπηρεσίες. Παρόλαυτά, είχε κόσμο από συναγωνιστές. Εκτός από το συγκεκριμένο μαγαζί... (δικαιολογημένα ?)

Την κριτική του Ακόρεστου την είχα διαβάσει, αλλά δεν τη θυμόμουνα (Λάθος Εκτίμηση Νο 1). Η κοπέλα ήταν σε δωμάτιο και έκανε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να βγει (ΛΕ-2). Όταν βγήκε είχε γενικά καλή εμφάνιση (ΛΕ-3), λεπτούλα, γύρω στο 1.65 ύψος, νέα γύρω στα 20, σκούρο μαλλί, λευκό δερματάκι, χωρίς τατουάζ. Λέει το κλασικό παραμύθι η τσατσά. Κοντοστέκομαι. Συμπληρώνει η τσα2 πως η κοπέλα είναι νέα στο χώρο, ανεβαίνει και απο πάνω και δεν βιάζεται... (ΛΕ-4)...

Παραπλανήθηκα δηλαδή κύριε πρόεδρε...

Το δωμάτιο δεν ήταν και τόσο χάλια. Στο μέσο όρο. Τουλάχιστον είχε καθρέπτη, σαπούνι, χαρτί και σχετικά καθαρό νιπτήρα.

Έρχεται λοιπόν και η δεσποινίς... Από κοντά παρατήρησα πως έχει λοξά δοντάκια, ίχνος τριχοφυϊας στο άνω χείλος, ενδιαφέροντα ..ζάκια (γύρω στο 1,5 αλλά όχι και τελείως άβυζη όπως γράφει ο φίλος) και γάμπες που θα μπορούσαν να είχαν ξυριστεί και πιο πρόσφατα. Εν μέρει όλα αυτά την έκαναν ακόμα πιο χαριτωμένη για μένα και σίγουρα θα την χαρακτήριζα γαμήσιμη στον έξω κόσμο.

Το κακό είναι πως κρατούσε στο χέρι μια κρέμα bepanthol (btw είχα την εντύπωση πως χρησιμοποιούν οι κοπέλες KY), την οποία και δεν χρησιμοποίησε μπροστά μου.
Η συννενόηση γινόταν στα Αγγλικά αφού δεν ξέρει γρι Ελληνικά. Για μένα δεν ήταν πρόβλημα, αλλά και από αυτά που της έλεγα μου έδινε την εντύπωση πως καταλάβαινε τα μισά και αν...

Από προκαταρτικά δεν σκαμπάζει. Εγώ έπρεπε να της ζητήσω να σταθεί όρθια μπροστά μου. Υπάκουσε.
Της είπα να βγάλει τελείως το σουτιέν. Δεν υπάκουσε...
Με χαδάκια από τη μεριά μου επήλθε γρήγορα η ανάταση... Αφού ξέρουμε ρε παιδιά τί μας φτιάχνει τον καθένα, γιατί δε μας ακούτε να γίνει και η δική σας η δουλειά ευκολότερη;

Πήρα θέση στο κρεββάτι και αμέσως ήρθε η δεσποινίς ανάμεσα στα πόδια μου ώστε να μην μπορώ να πιάσω τίποτα... Έβαλε το προφυλακτικό σχετικά άτσαλα και ξεκίνησε μια αδιάφορη πίπα... Με δική μου προτροπή έβγαλε το χέρι της, αλλά η κατάσταση δε σωζότανε, οπότε και την έκοψα πριν με ξενερώσει.

Χωρίς να με ρωτήσει πήρε θέση για ιεραποστολικό. Οκ. Είπα να το παίξω βολικός.
Το νινάκι της δεν ξέρω αν ήταν παστωμένο στην κρέμα. Είχε μέτρια αίσθηση πάντως. Σίγουρα έχω πετύχει πολύ σφιχτότερα αλλά και αρκετά που ήταν πιο πηγάδια.
Αφού με παρακάλεσε να είμαι "ευγενικός" μαζί της, ξεκίνησα τον αγώνα...
Γρήγορα, αφού είδα πως δεν είχε πρόβλημα, αύξησα το ρυθμό. Από τη μεριά της συμμετοχή μηδέν... Δεν περίμενα καθόλου και είπα να το κάνω πιο ενδιαφέρον βάζοντας κανα πόδι στον ώμο μου κλπ. Πού τέτοια τύχη... Η κοπελιά μας δεν κάνει τέτοια...

Τα προσμετρώ λοιπόν όλα αυτά και σκέφτηκα να την τιμωρήσω...

Γυρίζω στο ιεραποστολικό και αρχίζω σταδιακά να δυναμώνω το ρυθμό, μέχρι κοπανητού (όχι τίποτα SM, σε αθλητικά πλαίσια...). Εκεί είδα και κάποια συμμετοχή από την πλευρά της με ήχους και να τυλίγει και να σφίγγει χέρια και πόδια... Δεν ξέρω αν γούσταρε ή αν το τελευταίο να το έκανε για να μειώσει τη διείσδυση, αλλά αν το έκανε για αυτό το λόγο, δεν το κατάφερνε... Και εγώ το γούσταρα παραπάνω... Μύριζε κι ωραία... Είχε και καλό δερματάκι...

Όμως όπως έγραψα στην αρχή, δεν θα έχυνα τόσο εύκολα σήμερα... (πονηρό χαμόγελό)
Συνέχισα το κοπανητό χωρίς διακοπή για κανα πεντάλεπτο (μπορεί και παραπάνω), όπου αν και φαινόταν πως δεν ήταν η καλύτερή της, το άντεχε. Της δίνω ένα πόντο για αυτό.

Τότε, τη γύρισα λίγο σε πισωκολλητό. Όπως λέει και ο προηγούμενος συναγωνιστής, αυτό δεν το αντέχει... Κανα λεπτό κράτησε μόνο... Στην αλλαγή πάντως είδα πως ο πούτσος μου έκαιγε από την τριβή... (ή δεν είχε βάλει αρκετή -για τις προθέσεις της- κρέμα ή την κατανάλωσα με τα κοπανητά... η τιμωρία απέδιδε χεχε)

Η ώρα ήταν περασμένη, οπότε και μου είπε αν θέλω να με κάνει να χύσω με τα χέρια. Δεν δέχτηκα αλλά δεν επέμεινε. Αμέσως ξάπλωσε ξανά (ρε μπας και γούσταρε το κοπάνημα;). Άρχισα πάλι να δίνω δυνατά για κανα δίλεπτο (μπορεί και λιγότερο), οπότε και ακούστηκε το απαράδεκτο χτύπημα στην πόρτα από την τσα2.

Η γνωστή απόλυτη ξενέρα. Εγώ αν είμαι στο σαλόνι και το δω αυτό έχω σηκωθεί και έχω φύγει πριν βγει η κοπέλα. Και όσοι ήταν έξω σίγουρα το είδαν αφού η πόρτα του δωματίου έβγαζε απευθείας στο σαλόνι. Ίσως έφυγαν κιόλας αφού τελικά μόνο ένας περίμενε μετά.

Για να μη σας τα πολυλογώ (το σεντόνι κριτικής έχει γραφτεί έτσι κι αλλιώς), σηκώθηκα από μόνος μου και μου έκανε ένα handjob (με το προφυλακτικό on), για να επέλθει το μοιραίο... Δεν έφυγε απευθείας πάντως με το χτύπημα (μπορεί τα παράπονα του Ακόρεστου στην τσα2 να πιάσαν -κάποιο- τόπο...)

Στην έξοδο η τσα2 ήταν άφαντη... (λογικό)

Πάντως και παρά τα όσα γράφω παραπάνω (τα οποία τα βάζω για να κρίνετε από μόνοι σας) δεν την καταδικάζω τελείως. Αν και δεν έκανε ούτε τα βασικά, ήταν χαμογελαστή και σαν συμπεριφορά δεν με έριχνε. Σαν μια πρωτάρα γκόμενα που δεν ξέρει, αλλά κάπου βαθιά μέσα της (και παρά τις οδηγίες που της έχουν δώσει) νοιώθει πως πρέπει με κάποιο άγνωστο για αυτήν τρόπο να ευχαριστήσει τον άλλο.

Από την άλλη μπορεί απλώς να ήμουν σε καλή διάθεση σήμερα...

Αν και τελικά δεν το μετάνιωσα, δεν θα ξαναπήγαινα ούτε με σφαίρες. Υπάρχουν πολύ καλύτερες εκεί έξω. Ειδικά σε value for money.

Δεν μου επιτρέπονται πολύ χαμηλές βαθμολογίες, οπότε για την τσα2 δεν μπορώ να βάλω κάτω από 3. Τα υπόλοιπα δεν θα τα άλλαζα. Το 9 στο parkin είναι γιατί πάω με τα ΜΜΜ πάντα.

Τέλοσπάντων, το -βαθύτερο- νόημα είναι πως μου άφησε γλυκόπικρη γεύση σαν τον στίχο στο αντίστοιχο τραγούδι του τίτλου. Αλλά τελικά δεν έχω αποφασίσει αν πήγαινε περισσότερο προς το πικρή (ερμηνεία Νταλάρας) ή προς τη γλυκιά (Μαχαιρίτσας)...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2010
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Φ45
Μέγας
Εγγραφή:
16 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
1.143
Πόντοι:
4.360
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού