Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 87 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν ξερω αν μιλαμε για την ιδια Ελενα με την προηγουμενη κριτικη (κι αυτο γιατι μου ειπε οτι την προηγουμενη βδομαδα ελειπε), αλλα εγω την εψαχνα απεγνωσμενα απο το καλοκαιρι που δουλευε στο προμηθεως 14, (ξανθια τοτε, μελαχρινη τωρα)
Σχετικα ψηλη με ωραιες αναλογιες, λιγα κιλα παραπανω απ΄το καλοκαιρι, που στο κρεβατι δεν χαλανε καθολου. Το μεγαλο της ατου ομως ειναι τα προκαταρκτικα παιχνιδια. Απλα δεν παιζεται!! Παλευαμε ωρα στο κρεβατι χωρις να εχει καμια αναστολη σε τιποτα. Η κοπελα χαιρεται αυτο που κανει και το φωναζει.
Πρωτα στα ορθια, που μου αρεσει πολυ. Στη συνεχεια μου εστεισε την κολαρα της στα τεσσερα για εξερευνηση ολης της επιμαχης περιοχης. Μετα ξαπλωσε πανω μου δινοντας μου το υπεροχο στηθος της για να παρει και αυτο τη σειρα του. Αφου κυλιστηκαμε στο κρεβατι για ωρα, ανελαβε την περιποιηση του "φιλου" μου πρωτα με τα χερια και μετα με το στομα της.
Αφου ειχα φτασει στα ορια μου ανεβηκε απο πανω, με τον ελεγχο ποτε αυτη και ποτε εγω. Η καταθεση εγινε απο πισω με θεα την υπεροχη κολαρα της.
Το "παιχνιδι" πριν το sex που προσφερει η Ελενα μπορω να το συγκρινω μονο με την υπερανω κριτικης Εφη. Απορω πως δεν βλεπω αναφορες γι΄αυτην αν και οταν ηταν στην Προμηθεως γραφτηκαν μερικες ωραιες κριτικες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Έλενα
hagem
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
65
Likes:
12
Πόντοι:
1.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού