Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 280 10
Γενική βαθμολογία
 
3.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Έπειτα από πολυ μετριες καταθεσεις σε ψυχρες και ξεπετατζουδες κοπελες την προηγουμενη μερα,κατηφορισα στην φυλης το πρωι της τριτης ψαχνωντας κατι αξιολογο για να παρω το αιμα μου πισω!
Που να φανταζομουν...
Βλεπω σε αυτο το σπιτι την λαουρα,20χρονο κοντο και λεπτο μαυρομαλλικο ρουμανακι,αβυζο αλλά με πολυ ομορφη φατσουλα!
Κανω να φυγω αλλά ακουσα την τσατσα να λεει οτι κανει και ακαποτο τρομπόνι, συν το ότι με αλλη μια κοπελα που ειχα συνευρεθει σε αυτο το μαγαζι παλια( Κατια),ειχα περασει παρα πολυ καλα μαζι της.
20 ευρω και περναω στο δωματιο. Ερχεται κι αυτη.Ελληνικά δεν ήξερε καθολου.Περναει καποτα αμεσως,χωρις να ρωτησει και κανει ενα πολυ συντομο και ρηχο τσιμπουκι.
Στη συνεχεια αδειασε 100ml απο το λιπαντικο της στο πηγαδι της και ξεκινησαμε ιεραποστολικο οπου με τοση κρεμα δεν ειχε καθολου αισθηση το μουνι της. Της λεω γλειψε με λιγο στο λαιμο,λεει ΌΧΙ.
Στο γαμησι εβαζε κοντρα για να μην μπαινω βαθεια,ενω μασουσε και τσιχλα επιδεικτικα,κατι που με εξοργισε και ξενερωσε.Την βαζω πισωκολλητο για να μην την βλεπω,όπου δεν αντεχε καθολου διεισδυση,οπότε την ξαναεβαλα ιεραποστολικο όπου δεν υπηρχε περιπτωση να τελειωσω μου φαινεται.Καπου εκει και ενω ειχε περασει κανα 8λεπτο-10λεπτο της χτυπαει πορτα η τσατσα και μου λεει φευγω.Της λεω σε παρακαλω παρε πιπα να τελειωσω,ΌΧΙ Μου λεει πρεπει να φυγω και έτρεξε...

Ξέχεσα λοιπόν καλά καλά την τσατσά και την εκανα.
Να σας πληροφορησω ότι την επομενη μερα πετυχα συναγωνιστη στον ιδιο οικο που εβγαινε απο το δωματιο,ο οποίος απο ότι μου διηγηθηκε,πέρασε το ίδιο τραγικα.

ΡΕ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2009
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού