Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 236 10
Μπουρδέλα
240558
Γενική βαθμολογία
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Επίσκεψη στις 30/12 γύρω στις 7:30 με 8:00 το βράδυ στη Χριστίνα καβλωμένος τα μάλα μετά από τις διθυραμβικές κριτικές που είχα διαβάσει γι' αυτή από τους συναγωνιστές που την είχαν επισκεφτεί. Parking άνετο στο κλειστό βενζινάδικο δίπλα. Μπαίνω μέσα & κατ' αρχάς παθαίνω πλάκα με το χώρο, καθαριότητα στο φουλ & ένα μπουρδελάκι που καμία σχέση δεν έχει με παρακμιακά στυλ Μεταξουργείου κ.λπ. Με το που μπήκα σκάλωσα λίγο γιατί άκουσα την τσατσά να ψιλοδιαπληκτίζεται με το Χριστινάκι. Παρ' όλ' αυτά μετά από λίγο βγήκε ευδιάθετη να μου ανακοινώσει τα προγράμματα χωρίς να μου πει όνομα. Εμφανίζεται λοιπόν & το Χριστινάκι, χωρίς να την έχω δει ποτέ & συναγωνιστές την αμαρτία μου τη λέω: Σκέφτηκα να φύγω. Και αυτό γιατί μπορεί να είναι πολύ ωραία γκόμενα αλλά βυζί ΜΗΔΕΝ, απορώ με κάποιους συναγωνιστές που λένε ότι είναι ικανοποιητικό, ότι έκαναν ισπανικό μαζί της κ.τ.λπ. Μιλάμε για βυζάκι νούμερο 1-1,5 το πολύ σιλικονάτο, έτσι για να μην ελπίζουν κι άλλοι. Πλην όμως φοβερό σώμα & κυρίως ΑΠΑΙΧΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ, απ' τα καλύτερα που έχω δει EVER, είναι πραγματικά αμαρτία να μην το δίνει, σου μένει τρελό απωθημένο! Τέλος πάντων αφού το σκέφτομαι λίγο λόγω στήθους (έχω κόλλημα μ' αυτό) λέω στην τσατσά θα περάσω & μου λέει "Επειδή είσαι καινούριος θα σε βάλω στο δωμάτιο με τα καινούρια σεντόνια, τα άλλαξα πριν λίγο". Ωραία λέω & περνάω. Οπότε μετά από λίγο ανοίγει η πόρτα & μπαίνει το Χριστινάκι μες την ενέργεια, αρχίζει να μου κάνει lap dance, να μου τουρλώνει το κωλαράκι της & να το σφαλιαρίζει, να με αγκαλιάζει, μιλάμε μου έγινε πύραυλος πριν ακόμη μου πάρει πίπα, σχεδόν κόμπλαρα! Της λέω "έχω ακούσει τα καλύτερα για 'σένα" μου λέει ζουζουνιάρικα "με κομπλάρεις". Της λέω "Βλέπω το κωλαράκι σου & καταλαβαίνω γιατί όλοι έχουν αρρωστήσει που δεν το δίνεις" & μου κάνει "Γι' αυτό δεν το δίνω για να κολλάνε όλοι πιο πολύ. Θα βρεθεί όμως κάποιος να το δώσω κάποια στιγμή" (Αρχίδια εμένα μου λες). Αφού σηκώνεται λοιπόν όρθια στο κρεβάτι ακουμπώντας τον τοίχο με το κωλαράκι προς τα έξω & της γλείφω λίγο το μουνάκι με τα ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑ (απ' τα καλύτερα που έχω δει) μου λέει να σηκωθώ όρθιος. Αφού αρχίζει να με φιλάει σε όλο το σώμα μου γλείφει λίγο το πουτσοκέφαλο χωρίς καπότα & μετά αφού τοποθετεί μία αρχίζει μια ομολογουμένως καλή πίπα & μετά γυρνάει σε στάση 69 όπου με πίπωνε ενώ εγώ της έτρωγα κυριολεκτικά το μουνάκι. Παρεπιπτόντως μου είπε ότι 69 ΔΕΝ κάνει με ΟΛΟΥΣ τους πελάτες. Στη συνέχεια τη γύρισα ανάσκελα & συνέχισα να τη γλείφω (είχα φάει κόλλημα). Μετά από λίγο λοιπόν μου λέει "ξάπλωσε ανάσκελα" & αρχίζουμε την ιππασία. Γαμιόταν μανιωδώς. Τη ρωτάω αν μπορώ να τελειώσω πάνω της χωρίς καπότα, μου λέει "μωρό μου δε μ' αρέσει πάνω μου αλλά αν θες να στον παίξω στο τέλος & να χύσεις στον καθρέφτη απέναντι τότε εντάξει". ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! Πλην όμως συναγωνιστές έγινε το μοιραίο & τελείωσα ενώ την είχα καβάλα από πάνω, δεν παλευόταν η κατάσταση. Ούτε ιεραποστολικό, ούτε πισωκολλητό, ούτε μαλακία για χύσιμο στον καθρέφτη... Εγώ που αργώ πάντα να τελειώσω χαρακτηριστικά, όχι απλώς "καβαλάω" σε όλες τις στάσεις αλλά τελειώνω σχεδόν πάντα με μαλακία απ' την εκάστοτε κοπέλα... Την ώρα που τελείωνα σφίγγει το μουνί της περισσότερο & μου λέει "Χύσε καβλιάρη μου μέσα μου μέχρι την τελευταία σου σταγόνα". Σηκωνόμαστε, ντύνομαι, φιλάκι & με χαιρετά στην έξοδο η υπηρεσία αφού πρώτα της είπα ότι έμεινα κατευχαριστημένος & της έδωσα τα συγχαρητήριά μου για την καθαριότητα του χώρου. Μάγκες η γκόμενα δεν παλεύεται, δουλεύει σαν να γεννήθηκε γι' αυτήν τη δουλειά & να γουστάρει τρελά αυτό που κάνει, λες και είναι καψούρα με τον εκάστοτε πελάτη. Σχέση απόδοσης-τιμής δέκα με τόνο, λίγο το 20άρικο!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού