Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αγαπητοί μου, η κριτική αφορά το κάτω σπιτάκι όπου παλαιότερα (προ 2-3 ετών) δούλευε ένα πουρό από Βενεζουέλα. Τώρα έχει δώσει τη σκυτάλη σε άλλες κορασίδες από ανατολικό μπλοκ.
Τους τελευταίους μήνες πετύχαινα εκεί τη Ρωσσίδα Μαρίνα. Αυτή δούλευε παλιότερα σε οίκους της Ρεμούνδου (στο 21 πάνω και απέναντι, καθώς και στην Αδάνων για ένα φεγγάρι). Τα τελευταία όμως χρόνια είχε χαθεί. Επειδή δεν είχα και τις καλύτερες των εντυπώσεων (δεν άφηνε ελεύθερα πιασίματα και γλυψίματα, παρά μόνο τα πολύ τυπικά δηλ., πίπα και χώσιμο) είχα ενδοιασμούς και δεν είχα περάσει.

Από εμφάνιση είναι ψηλή, ξανθιά με πρόστυχο ύφος και ωραία πόδια, ηλικίας περί τα 35. Βέβαια το σώμα της είναι λίγο πλαδαρό (ίσως να οφείλεται στο ότι είναι πιο αδύνατη απο ότι στο παρελθόν) και έχει μέτριο αλλά πολυδουλεμένο βυζί. Παρά ταύτα, η έκπληξη ήταν ευχάριστη, καθώς δεν ήταν βιαστική όπως παλιά, έδινε φιλιά σε όλο το σώμα και στις μπάλες και γενικά μπορώ να πω ότι έχει βελτιώσει όλες τις πτυχές, συμπεριλαμβανουμένης της πίπας της. Βέβαια δεν έχει τις τρομερές επιδόσεις άλλων ομοεθνών της, αλλά νομίζω ότι αξίζει για μια τουλάχιστον επίσκεψη. Εγώ σίγουρα θα την ξαναδοκιμάσω.

Ο χώρος μικρός και στενάχωρος, αλλά αρκετά καθαρός (αν είχαν βάλει και καμιά τηλεόραση με τσοντούλα θα ήταν πρώτα).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
theioulis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
1.692
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού