Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 183 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επισκέφθηκα την Εύα για 4η φορά την Παρασκευή 4 Δεκέμβρη στην πρωινή βάρδια. Με γνώρισε αμέσως και μου έριξε ένα λαμπερό χαμόγελο. Ήταν εμφανώς αδυνατισμένη και πιο κούκλα από ποτέ. Πήρα το πρόγραμμα των 60 Ευρώ (με 69) και πέρασα στο δωμάτιο μην μπορώντας να βγάλω το αδυνατισμένο σωματάκι της από το μυαλό μου.
Δεν άργησε να έρθει και ο μικρός της φίλος σηκώθηκε αμέσως για να την χαιρετήσει. Ακολούθησαν σέξι προκαταρτικά, δυνατό ισπανικό και εξαιρετική πίπα με deepthroat ρούφηγμα στα όρθια. Την έγλυψα και γω με την σειρά μου με πάθος.
Η κοπέλα έχει το πιο ζουμερό και όμορφο γατάκι που έχω γευτεί. Στην συνέχεια σεξ σε διάφορες στάσεις με μένα από πάνω, σεξ τρυφερό και δυνατό, με συμμετοχή από την Έυα χωρίς προσποιήσεις.
Μετά το τελείωμα κουβεντούλα με χαμόγελα και φιλάκια. Αυτή την φορά της βγήκε πιο GFE, υποθέτω γιατί έχει πια μια οικοιότητα απέναντί μου, όμως επιφυλάσσομαι την επόμενη φορά να αναλάβω πρωτοβουλίες για πιο PSE καταστάσεις, γιατί εκέι το κορίτσι πραγματικά δίνει τα ρέστα του.
Η υπηρεσία ευγενική, το δωμάτιο ευρύχωρο και σχετικά καθαρό.
Ευάκι μου χεις πάρει τα μυαλά! БЛАГОДАРЯ, СТРАХОТНА ХУБАВИЦА МИ ТЯ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Eύα
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού