Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Απογευματινή επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα με σκοπό να πετύχω τη Σόνια που τόσα έχουν γραφτεί. Ο χώρος μικρός και στενάχωρος και η έκπληξη μου είναι ότι τσατσά δεν υπήρχε και αυτοπαρουσιαζόταν η Σόνια εξήγωντας και το πρόγραμμα μόνη της. Η κοπέλα είναι ωραία και γλυκιά με φιλική και χαλαρωτική διάθεση.Καταπληκτικό κορμί, ωραιότατο κωλαράκι (δεν κάνει anal δυστυχώς)τέλεια πόδια και βυζί σιλικονάτο.
Πολύ καλή ρουφηχτή και υγρή πίπα, με χαρακτηριστικούς ήχους (χλατς-χλουτς!! ), φτυσίματα στον 'πούτσο'και καλό γλείψιμο όρχεων.Στην συνέχεια πισοκολλητό στα 4, με θέα την υπέροχη κωλάρα της και με τα χέρια της να χαιδεύουν τα ΄μπαλάκια' μου όπου δεν άντεξα και πολύ και της είπα ότι ήθελα να την χύσω στο στόμα όπου τον πήρε κατευθείαν χωρίς δισταγμό και δεν άφησε ούτε σταγόνα να πάει χαμένη συνεχίζοντας την πίπα. Μου κόπηκαν τα πόδια. Απίθανη κάβλα!!!!!!!!!
Στα αρνητικά ο χώρος του μαγαζιού που είναι εντελώς ακατάλληλος.Μικρός,βρώμικος, πόρτα δεν είχε το δωμάτιο αλλά φυσούνα και που είναι η τσατσα οεο!!!
Η Σόνια δικαιολογεί απόλυτα τη φήμη της και σίγουρα θα ξαναπήγαινα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Μέλος
Εγγραφή:
22 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού