Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 35 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνήθως όπου ακούω πολλά καλά σχόλια, δεν πείθομαι. Είμαι από τν φύση μου αντιδραστικός. Χθές όμως (7/12 12:30) δεν δικαιώθηκα. Και μου άρεσε πολύ.
Πνηγμένος από τα άγχη της καθημερινότητας, πήρα το αμάξι και έκοψα μια βραδινή βολτούλα, ίσα ισα να κάνω κανα 2 τσιγάρα μέσα στην στολισμένη Αθήνα.
Εκεί που είχα πάρει την αχαρνών απο το κέτρο και ενω πλησίαζα στην Αγ. Μελετίου μου ήρθε μια χαλαρωτική ιδέα. "Δεν παώ να δω τελικά τι κάνει αυτή η Βανέσσα και έχουν όλοι ξετρελαθεί?"
Το ήθελε και ο Θεός γιατί στην δεύτερη γύρα βρήκα να παρκάρω απ'εξω, έστω και λίγο δύσκολα.
Μπαίνω στο μαγαζάκι και περιμένω. Η τσατσα ευγενέστατη, την είδα να μπάινει στο δψμάτιο κα καθαρίζει κάτι πολυ ψιλα, ψιλά πραγματάκια, που όμως κάνουν την διαφορά.
Σε κάνα 3 λεπτο εμφανίζεται η Βανέσσα. Να πω την αλήθεια είναι κορμάρα, αλλά όχι το στύλ μου. Προτιμό τα πιο ζουμπουρλούδικα. Κορίτσαρος όμως, τι να λέμε. Ακουμπάω το 20άρι και μπάινω.
Μπήκα στο δωμάτιο, σε ένα πολύ όμορφο χώρο για 20αρι, γδύθηκα, έβγαλα τα ρούχα μου, και χαλάρωσα βλέποντας τηλεοραση. Παρά την τσόντα που έπαιζε εμένα ο δικός μου δεν συκωνόταν με τίποτα. Ήμουν τόσο κουρασμένος που ήμουν σίγουρος ότι θα την κούραζα την κοπέλα.
Σε κάνα 5 λεπτο εμφανίζεται η Βανέσσα, χαμογελαστη, γδύνεται και πιάνουμε λίγο την κουβέντα ε΄νω εκείνη φρόντιζε με φιλάκια και χαδάκια να με καβλώσει.
Παιδία σε 1 λεπτό είχα γίνει τούρμπο. Πουθένα χέρια η κοπέλα. Όλα με την γλώσσα. Εκπληκτική. Είναι και οι κινήσεις της που σε τρελαίνουν. Φοράει σκουφάκι και συνεχίζει το τρομπάρισμα σε πολύ καλό επίπεδο για κανα 2λεπτο.
Μετα με ρωτάει τι στάση θέλεις και της ζήτησα να με καβαλήσει. Δέχτηκε με χαρά και ανέβηκε. Ένα θα πώ. Σε 2 λεπτά το πολύ είχα τελειώσει. Απίστευτες κινήσεις. Δεν το πίστευα.
Κατεβαίνει, καθόμαστε κανα 3λεπτό ακομα μαζί και πιάνουμε την κουβεντα σε πολύ χαλαρό στυλ. GFE κατάσταση. Καλυνηχτίζει και αποχωρεί.
Μακράν οτι καλύτερο έχω βρει σε ρδέλο, να μην πώ και στουντιο την τελευταία 3 ετία.
Σύντροφοι είναι λάθος να μην την τιμήσετε.
Καλά βόλια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2009
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
61
Likes:
1
Πόντοι:
2.062
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού