Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 140 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωινή επίσκεψη, η τσατσά έπαιζε (ή τσακώνονταν;) με τη γάτα της. Μου ζήτησε να περιμένω λίγο και έπειτα εμφανίστηκε η Αγάπη για την οποία είχα έρθει ειδικά. Μπορεί εμφανισιακά να είναι κάπως παραπάνω παχουλούλα αλλά ξερει να δίνεται (όχι σαν κάτι στριφνές κοκκαλιάρες) και το κυριότερο ξέρει να εγείρει το πάθος.

Πολύ καλή περιποίηση με τα (υπέρ)πλούσια βυζιά της και τη γλώσσα και ομιλητικότατη σε όλη τη διάρκεια. Δέχεται επίσης αντίστοιχη περιποίηση και δείχνει να το απολαμβάνει. Με τα λογάκια που ψιθυρίζει συνέχεια, κατάφερνει να με κάνει να τελειώνω με πάθος και να βγαίνω εκτός ελέγχου, ακόμη και όταν δεν τα δίνει όλα (όπως όταν πρωτοσυναντηθήκαμε). Αντέχει το σφυροκόπημα, τα σφιχτά αγκαλιάσματα και τα φιλιά (τα αποζητά κιόλας).

Σήμερα, τελειώνοντας, γαντζώθηκα πάνω της. "χτυπάει καρδούλα σου" μου λέει και με αγκάλιασε για ώρα πάνω στο στήθος της παρόλο που είχα χύσει. Γι' αυτό γράφω ότι έφυγα με Αγάπη.


ΥΓ. Το δωμάτιο είχε το νιπτήρα σε ξεχωριστό χώρο, καλυμένο με κουρτίνα, ώστε να υπάρχει κάποια στοιχειώδης ιδιωτικότητα. Καλό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 28, 2009
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Μέλος
Εγγραφή:
22 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού