Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Έχοντας διαβάσει τα σχόλια για την κοπέλα αυτή, ήθελα να πάω. Σήμερα είχα την ευκαιρία.
Μεσημέρι, κατά τις 2:30. Μεγάλη δυσκολία στο να βρεις να αφήσεις το αυτοκίνητο στην περιοχή.
Ο χώρος γενικά, είναι χάλια. Στοιχειώδης η καθαριότητα, αλλά τι τα θες, ένα υπόγειο είναι σε ένα πολύ παλαιό κτήριο στο κέντρο της Αθήνας. Σαν χώρος, με το που πας, θες να φύγεις, δεν νιώθεις άνετα οτι εκεί θα ακουμπήσεις κάπου τα ρούχα σου, και πολύ περισσότερο ότι θα κάνεις και σεξ.
Όταν είδα την Ναταλία, αποζημιώθηκα. Από εμφάνιση μου άρεσε πολύ. Κανονικό ύψος, κοντό καρέ ξανθό μαλλί, συμπαθητική μουρίτσα, μικρό στήθος, πολύ ωραίο σώμα με ωραία πόδια και πολύ ωραίο κώλο. Κι αφού τον δίνει κιόλας, μπήκα αμέσως, αφού κατέθεσα στην οικοδέσποινα τα αναγκαία γι'αυτό 25 ευρώ.
Χωρίς να περιμένω πολύ ήρθε, και από την πρώτη στιγμή με έκανε κι ένιωσα πολύ χαλαρά. Χαδάκια ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σαν να ήταν η γκόμενά μου, και σιγά σιγά, αρχίζει το πρόγραμμα.
Αφού με πέρασε μαντηλάκι στην περιοχή (αυτό μάλλον το κάνει πάντα, αφού μόλις είχα κάνει μπανάκι)αρχίζει χωρίς τσιγκουνιές να απλώνει τα χείλια της και τη γλώσσα της στην περιοχή του κονταριού μετά των συνοδών του. Χωρίς πλαστικά, συνέχισε μια πίπα φοβερή, αφού με κοιτούσε στα μάτια και κατάλαβε οτι με φτιάχνει πολύ, και οτι κι εγώ δεν γούσταρα σκουφί. Πάρα πολύ καλή στο στοματικό, τόσο που παραλίγο να τελείωνε νωρίς η συνάντηση!!! Μου φοράει σκουφί και την γυρνάω στα τέσσερα, όπου, στην αρχή πήρα για λίγο το νινί της, και μετά αφιερώθηκα στην κερκόπορτα. Όπου και αφέθηκα να λίωσω.
Η κοπέλα αυτή μου πρόσφερε αυτό που ήθελα από αυτή, και μάλιστα πολύ καλύτερα από αυτό που είχα φανταστεί. Πήγα κρατώντας επιφυλάξεις, όμως, δεν έχω πια καμία αμφιβολία, ότι θα με ξαναδεί, πολύ πολύ σύντομα.
Τελειώνοντας θα πω ότι, δεν ξέρω αν κάθεται σε αυτό το μέρος από δική της θέληση ή επειδή δεν την έχουν εντοπίσει από κανένα στούντιο. Πάντως οι υπηρεσίες της, σίγουρα είναι από αυτές που βρίσκεις σε στούντιο. Μη πω και καλύτερες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2009
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού