Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 191 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο επιπλοποιειο(συνηθως),της οδου φωκαιας κατα τις 11 το πρωι της παρασκευης.

Η κατα τα αλλα ευγενικη τσατσα αρχιζει τις γνωστες μαλακιες,.
Δεν εδωσα και πολλη σημασια,αλλα αφου η κοπελα μου αρεσε και εχει αρκετα εκφυλη και προκλητικη εμφανιση εδωσα το μπλε εισιτηριο και κατευθυνθηκα εις την κλινην.
Ερχεται πολυ συντομα και η μπιανκα.Η κοπελα ειναι μελαχροινη μετριου υψους με πολυ ωραια ζουμερα βυζακια και κορμαρα με εκπληκτικο κωλαρακι.Η συνεννοηση δυσκολη καθως ουτε αγγλικα,ουτε ελληνικα.Παντως δηλωνει Ισπανιδα και 24ων ετων!
Ξεκιναει με κομπρεσερατη και στριφογυριστη πιπα με περισσια τεχνη(αν και ιεροσυλια αυτο που θα πω και ζηταω συγνωμη απο τους φαν του ΚΑΡΕΑ,μου θυμισε λιγο της σαρας).Μπαλακια παντως δεν εγλειψε ουτε υστερα απο παρακληση...
Στη συνεχεια κι αφου εστηνε απιστευτα προκλητικα την κωλαρα της στον καθρεφτη ωστε να θαυμαζω τις παραδεισενιες-ή διαβολεμενες αν προτιματε οπες της,καθισε επανω μου με πλατη προς εμενα και αρχισε να κοπανιεται πολυ ωραια.Συνεχεια σε 2 παραλλαγες πισωκολλητου όπου επηλθε και το τελος,υστερα απο επιμονη παρακληση της στα 8-9 λεπτα...
Για οποιον παει για pornostar experience πιστευω οτι βρηκε τη δασκαλα του!Το μονο κακο ότι εχει ενα θεμα με το ρολοι η κοπελα.Εγω που προτιμω GFE pαντως,δεν θα την ξαναπροτιμουσα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Μπιάνκα
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
1.263
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού