Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 58 10
Μπουρδέλα
120828
Γενική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία της τελευταίας συναντήσης μου με την Ειρήνη,
Πάντως ηταν πριν απο 6-8 μηνες.
Εχω μπει 2 φορές σε διαφορετικά διαστήματα μαζι της.
Μετά τη πρώτη φορά δεν έμεινα ευχαριστημένος αλλα σκέφτηκα να μην την αδικήσω μπορεί να ειχε μια κακή μερα .
Τη δεύτερη φορά επιβεβαίωσα απλα οτι δεν ειχε μια κακη μερα αλλα καθε μερα κανει το ιδιο.
Στην υποδοχή βγήκε η ίδια μόνη της .
Δεν είδα αλλο ατομο μεσα εκανε παρουσίαση ψήθηκα και μπήκα.
Η κοπέλα ειναι εμφάνισιμη γύρω στα 35 και το γεγονός οτι δίνει κωλο σε συνδυασμό με το σώμα της με έφτιαξε.
Δεν ειναι κατι το ιδιαίτερο ούτε σε εμφάνιση ούτε σε σώμα αλλα εχει κατι που με έφτιαξε εκείνη τη στιγμή.
Ωστόσο στα της μάχης θεωρώ οτι παντα παει να το "κλέψει " με κάποιο τρόπο εγω αυτο συμπεραίνω μετα απο δυο συναντήσεις.
Για να μη είμαι φλύαρος τη δεύτερη φορά δεν τελείωσα καν της είπα να σταματήσουμε ντύθηκα και εφυγα.
Μου ειχε δώσει απο τη πρώτη φορά κακο vibe και τη δεύτερη με ξενέρωσε η συμπεριφορά της και παρόλο που ήμουν καυλωμενος εφυγα.
Πότε ξανά στη συγκεκριμένη
Πάντως ηταν πριν απο 6-8 μηνες.
Εχω μπει 2 φορές σε διαφορετικά διαστήματα μαζι της.
Μετά τη πρώτη φορά δεν έμεινα ευχαριστημένος αλλα σκέφτηκα να μην την αδικήσω μπορεί να ειχε μια κακή μερα .
Τη δεύτερη φορά επιβεβαίωσα απλα οτι δεν ειχε μια κακη μερα αλλα καθε μερα κανει το ιδιο.
Στην υποδοχή βγήκε η ίδια μόνη της .
Δεν είδα αλλο ατομο μεσα εκανε παρουσίαση ψήθηκα και μπήκα.
Η κοπέλα ειναι εμφάνισιμη γύρω στα 35 και το γεγονός οτι δίνει κωλο σε συνδυασμό με το σώμα της με έφτιαξε.
Δεν ειναι κατι το ιδιαίτερο ούτε σε εμφάνιση ούτε σε σώμα αλλα εχει κατι που με έφτιαξε εκείνη τη στιγμή.
Ωστόσο στα της μάχης θεωρώ οτι παντα παει να το "κλέψει " με κάποιο τρόπο εγω αυτο συμπεραίνω μετα απο δυο συναντήσεις.
Για να μη είμαι φλύαρος τη δεύτερη φορά δεν τελείωσα καν της είπα να σταματήσουμε ντύθηκα και εφυγα.
Μου ειχε δώσει απο τη πρώτη φορά κακο vibe και τη δεύτερη με ξενέρωσε η συμπεριφορά της και παρόλο που ήμουν καυλωμενος εφυγα.
Πότε ξανά στη συγκεκριμένη
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2025
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι