Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 330 10
Γενική βαθμολογία

3.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
πρώτη φορά θα γράψω κριτική που είναι καθαρά για αποφυγή.
σαλόνι τυπικό, σοβαρό και δείγμα ξεπέτας έως και ΔεΓουστάρωΑυτόΠουΚάνω η' ΠουΜεΈβαλανΝαΚάνω.
κοντού αναστήματος, μελαχρινή λατίνα με μακρύ μαλλί ίσιο μέχρι κώλο, ασιατικά χαρακτηριστικά στη φάτσα τα οποία ήταν και αυτά που με ώθησαν να μπω για δοκιμή, παρά την αρχική ξενέρα που βγάζει στο σαλόνι με το ύφος της, πολύ μικρό βυζί, αδύνατο κορμί, ψιλοάκωλη, οκ πόδια και μελαμψή.
ντυμένη με ένα μαύρο σετ εσωρούχων και αν θυμάμαι καλά παίζει να έχει και κάποια τατουάζ.
ένεκα ολικής ξενέρας την εικόνα την έχω ξεχάσει ήδη, άρα αν δείτε κάποια λάθη ως προς την περιγραφή, να με συγχωρήσετε.
είσοδος και το ύφος εξακολουθεί να είναι το ίδιο άκεφο, ανέκφραστο χωρίς κανενα δείγμα η' τάση επικοινωνίας έστω στη νοηματική, μιας και μιλάει μόνο Εσπανιόλ.
προκάτ 0 και στα καπάκια ορμάει να σου βάλει την προφύλαξη σε πεσμένο πουλί.
κάποιο χαμόγελο έστω φέηκ έτσι για τα προσχήματα, ούτε κατά διάνοια.
σκέφτηκα να τη διώξω, αλλά είπα γάματο πάμε για τα τυπικά.
αμ δε... ούτε αυτά με άφησε.
πίπα άκυρη, αδιάφορη, άτεχνη, άτονη, άοσμη, άχρωμη χωρίς καμία ηδονή και ποικιλία. όλα τα Α δηλαδή.
χούφτωνα ότι μπορούσα μπας και σώσω λίγο την ήττα.
με τα πολλά κατάφερε και μου τον σήκωσε αισθητά.
σεξ στις 3 βασικές στάσεις και αυτές χαρισματικά γιατί με τέτοια συμπεριφορά δε μου ερχόταν να χύσω με την καμία.
πρώτη σε κάου όπου απλά κάνει την κίνηση του πάνω κάτω και παίρνει τέτοια κλίση ώστε να μην τον τρώει όλο.
δεν έκανα απολύτως τίποτα.
για συνέχεια την έστησα σε ντόγκυ στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο μπας και αλλάξω λίγο τη ψυχρολουσία.
και εκεί μου έβαζε κόφτες και χέρια για να μη μπαίνω όλος.
έστριβε μέση, καμπούριαζε, πήγαινε πιο μπροστά... τραγέλαφος.
αλλαγή σε μίσιον εκεί όπως είμασταν στην άκρη του κρεβατιού.
τζελ εννοείται σε όλες τις στάσεις και πάνω στο καβλί ξέχασα να πω.
δε με άφησε να βάλω πόδια σε ώμους.
δε με άφηνε να την χαϊδεύω.
δε με άφηνε να την επεξεργαστώ ρε παιδί μου μπας και δώσω κάποια πινελιά κάβλας.
μου έβαζε εμπόδια και ζόρι με τα πόδια της ώστε να μη μπαίνω βαθιά.
πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοια και τόση αρνητικότητα μαζεμένη.
την πήδαγα με μισό πουλί και αυτό με δυσκολία με όλα αυτά που έκανε.
όποτε κατάφερνα και έμπαινα κάπως πιο βαθιά, με έκοβε και τινάζονταν λες και της έκοβα το πόδι η' το χέρι.
μιλάμε για το απόλυτο φέηλ σκηνικό έβερ και μου θύμισε λίγο το άλλο ζουλάπι που είχα πάρει εδώ πάλι, την Μπάρμπαρα.
κάπου εκεί τη φώναξε και η τσατσά και έβγαλε κάποια φωνή λέγοντάς μου κάτι για το χρόνο προφανώς, ενώ τόση ώρα δεν έβγαζε κιχ.
πρώτη φορά επίσης πιέστηκα να χύσω και παραδόξως το ψιλοέκανα, μιας και δεν έμεινα μέσα ώστε να στραγγίσω ολοκληρωτικά, παρά βγήκα και πήγα κατευθείαν για τα καθαριστικά.
.
δε χρειάζεται κάτι παραπάνω πιστεύω.
απλά ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

υ/γ : καμία σχέση με την άλλη Κατερίνα που παίζει ΚΑΙ αυτή πάνω κάτω και είναι τσιγγανέηρος Ρουμάνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
papaphilips
Γλομπεάρχης