Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 187 10
Μπουρδέλα
247643
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
σαλόνι τυπικό με χαμόγελο και πονηρό ύφος, μια γύρα να τη δεις και πάλι μέσα.
μετρίου προς κοντού αναστήματος, μελαχρινή με μαλλί μέχρι ώμους περίπου, φυσικό βυζί σε πτώση, νορμάλ κορμί με χαλαρότητα (ίσως μίλφ), οκ κώλος και πόδια. συνήθως βγαίνει γυμνόστηθη με ένα κόκκινο στρινγκ από όσο θυμάμαι. τατουάζ δεν πρόσεξα και ηλιακά την κάνω κάπου στα 30.
την έχω δει αρκετές φορές αλλά ποτέ δε μου έκανε ένεκα κιλών. τώρα έχει μπάσει αισθητά και έχει ανεβάσει την εικόνα της.
αν χάσει λίγο ακόμα και σουλουπωθεί και λίγο πιο σωστά, θα ανέβει και άλλο σαν εμφάνιση πιστεύω.
έχει πονηρό μουτράκι που σε προδιαθέτει για πολλά κόλπα μέσα και αυτό, μαζί με το χάσιμο κιλών ασφαλώς, είναι που με έπεισε για δοκιμή.
...και τελικά δεν έχασα.
είσοδος και είναι αρκετά εύθυμη από την αρχή.
με τον τρόπο της σε οδηγεί στο κρεβάτι για να ξεκινήσει, αν και δέχεται κάποια δικά σου προκάτ στο όρθιο.
με τη σειρά της κάνει προκάτ αρκετά με περιποίηση σε όλο το κορμί σχεδόν με φιλιά και χάδια.
φτάνει @@ όπου τα περιποιείται από πριν, χωρίς να έχει ξεκινήσει το έργο.
η πίπα της εφόσων δει ότι είσαι καθαρός (με πέτυχε στα καθαριστικά κλασικά), είναι και φρι, αλλά δε δέχεται τελειωτικό υπ'όψιν.
έχει ένταση, ρυθμό και από την αρχή σε προδιαθέτει για την ανάλογη συνέχεια.
μπασίματα μέχρι μέση μιας και δε μπορεί παραπάνω, στριφογυριστή με βοήθεια και ώθηση κορμού, λίγο χέρι και πέρασμα από @@.
σε γενικά πλαίσια είναι καλή θα έλεγα.
έχει καλό δέρμα και σε αφήνει να την ψιλαφίσεις.
σεξ στις 3 βασικές στάσεις.
πρώτα σε κάου που έδειξε λίγο δυσανασχέτηση λόγω μεγέθους, αλλά τελικά υπέκυψε.
ξεκίνημα χαλαρό και σταδιακά ανέβασμα ρυθμού από μόνη της... είναι που είχε δυσανασχέτηση.
δεν έχει αντοχές όμως και με έκοψε για να αναλάβω εγώ.
έχασε.
δεύτερη στάση σε ντόγκυ με μένα όρθιο όπου εκεί τα είδε όλα και ξεκίνησε τις κραυγές και τα ναι μωρό μου.
ξέρει ελληνικά και συνενοήσε άνετα btw.
δεν κατάφερα να τη φτάσω στο πικ και με έκοψε γιατί πονούσε. όχι όμως δυσάρεστα. σε αφήνει να κάνεις το παιχνίδι σου δηλαδή, αλλά αν δει ότι ξεκινάει ο πόνος σε κόβει με ωραίο τρόπο. σφίγγει σεντόνια επίσης.
τελευταία στάση σε μίσιον στη μέση του κρεβατιού.
επειδή μάγκωνα τζελ δεν είχε και έβαλε σάλιο.
στην αρχή δεν υπάρχει δυσανασχέτηση και σε αφήνει να βάλεις πόδια σε ώμους αλλά στη συνέχεια και όταν ξεκινάει το ζόρι, όπως στο ντόγκυ, σου λέει να κόψεις ρυθμό και ένταση λόγω πόνου... αλλά με ωραίο τρόπο που δε σε ξενερώνει ξαναλέω.
έπαιξα με τα πόδια της σε διάφορες παραλλαγές (πάνω-κάτω-πλάγια-και τα δύο-μόνο το ένα) και συμμετέχει με ωραίες κραυγές χωρίς να κάνει θέατρο.
κοινώς δείχνει να γουστάρει πήδημα και σε σφίγγει στα χέρια ανάλογα την ένταση που την πας.
η τσατσά βαράει πόρτα δυστυχώς, αλλά δεν πτοείται και σε αφήνει να συνεχίσεις.
τελείωμα εντός καποτιδίου με κανονικό στράγγισμα.
σήκωμα για καθαριστικά, χαιρετούρες, ευχαριστίες και μπάη μπάη.
για να κλείσω.
1) ο χώρος μέτριος και προς τα κάτω, έχω βάλει κάποιες φωτός.
2) η τσατσά βαράει πόρτα, άρα χάνει πόντους.
3) η Λάνα σε γενικά πλαίσια με εξέπληξε θετικά. ναι μεν σε κόβει στα ζόρια με τον τρόπο της, αλλά το κάνει σωστά και σε αφήνει να παίξεις τη μπαλίτσα σου χωρίς να σε ξενερώσει. συμμετέχει και δείχνει όρεξη για παιχνίδι από την αρχή.
αν βελτιώσει την εικόνα της πιστεύω θα ανέβει και άλλο λέβελ όπως είπα στην αρχή και γενικά είναι αρκετά τίμια στο όλο συνολο.
με εξέπληξε ευχάριστα και από μένα είναι ναι, δηλαδή ίσως αναγκαστικά.
αν ήταν κοντά στα εμφανισιακά γούστα μου θα της έβαζα σίγουρα.
υ/γ : την έχω πάρει ήδη 2 φορές με τις ίδιες εντυπώσεις μέχρι στιγμής.
μετρίου προς κοντού αναστήματος, μελαχρινή με μαλλί μέχρι ώμους περίπου, φυσικό βυζί σε πτώση, νορμάλ κορμί με χαλαρότητα (ίσως μίλφ), οκ κώλος και πόδια. συνήθως βγαίνει γυμνόστηθη με ένα κόκκινο στρινγκ από όσο θυμάμαι. τατουάζ δεν πρόσεξα και ηλιακά την κάνω κάπου στα 30.
την έχω δει αρκετές φορές αλλά ποτέ δε μου έκανε ένεκα κιλών. τώρα έχει μπάσει αισθητά και έχει ανεβάσει την εικόνα της.
αν χάσει λίγο ακόμα και σουλουπωθεί και λίγο πιο σωστά, θα ανέβει και άλλο σαν εμφάνιση πιστεύω.
έχει πονηρό μουτράκι που σε προδιαθέτει για πολλά κόλπα μέσα και αυτό, μαζί με το χάσιμο κιλών ασφαλώς, είναι που με έπεισε για δοκιμή.
...και τελικά δεν έχασα.
είσοδος και είναι αρκετά εύθυμη από την αρχή.
με τον τρόπο της σε οδηγεί στο κρεβάτι για να ξεκινήσει, αν και δέχεται κάποια δικά σου προκάτ στο όρθιο.
με τη σειρά της κάνει προκάτ αρκετά με περιποίηση σε όλο το κορμί σχεδόν με φιλιά και χάδια.
φτάνει @@ όπου τα περιποιείται από πριν, χωρίς να έχει ξεκινήσει το έργο.
η πίπα της εφόσων δει ότι είσαι καθαρός (με πέτυχε στα καθαριστικά κλασικά), είναι και φρι, αλλά δε δέχεται τελειωτικό υπ'όψιν.
έχει ένταση, ρυθμό και από την αρχή σε προδιαθέτει για την ανάλογη συνέχεια.
μπασίματα μέχρι μέση μιας και δε μπορεί παραπάνω, στριφογυριστή με βοήθεια και ώθηση κορμού, λίγο χέρι και πέρασμα από @@.
σε γενικά πλαίσια είναι καλή θα έλεγα.
έχει καλό δέρμα και σε αφήνει να την ψιλαφίσεις.
σεξ στις 3 βασικές στάσεις.
πρώτα σε κάου που έδειξε λίγο δυσανασχέτηση λόγω μεγέθους, αλλά τελικά υπέκυψε.
ξεκίνημα χαλαρό και σταδιακά ανέβασμα ρυθμού από μόνη της... είναι που είχε δυσανασχέτηση.
δεν έχει αντοχές όμως και με έκοψε για να αναλάβω εγώ.
έχασε.
δεύτερη στάση σε ντόγκυ με μένα όρθιο όπου εκεί τα είδε όλα και ξεκίνησε τις κραυγές και τα ναι μωρό μου.
ξέρει ελληνικά και συνενοήσε άνετα btw.
δεν κατάφερα να τη φτάσω στο πικ και με έκοψε γιατί πονούσε. όχι όμως δυσάρεστα. σε αφήνει να κάνεις το παιχνίδι σου δηλαδή, αλλά αν δει ότι ξεκινάει ο πόνος σε κόβει με ωραίο τρόπο. σφίγγει σεντόνια επίσης.
τελευταία στάση σε μίσιον στη μέση του κρεβατιού.
επειδή μάγκωνα τζελ δεν είχε και έβαλε σάλιο.
στην αρχή δεν υπάρχει δυσανασχέτηση και σε αφήνει να βάλεις πόδια σε ώμους αλλά στη συνέχεια και όταν ξεκινάει το ζόρι, όπως στο ντόγκυ, σου λέει να κόψεις ρυθμό και ένταση λόγω πόνου... αλλά με ωραίο τρόπο που δε σε ξενερώνει ξαναλέω.
έπαιξα με τα πόδια της σε διάφορες παραλλαγές (πάνω-κάτω-πλάγια-και τα δύο-μόνο το ένα) και συμμετέχει με ωραίες κραυγές χωρίς να κάνει θέατρο.
κοινώς δείχνει να γουστάρει πήδημα και σε σφίγγει στα χέρια ανάλογα την ένταση που την πας.
η τσατσά βαράει πόρτα δυστυχώς, αλλά δεν πτοείται και σε αφήνει να συνεχίσεις.
τελείωμα εντός καποτιδίου με κανονικό στράγγισμα.
σήκωμα για καθαριστικά, χαιρετούρες, ευχαριστίες και μπάη μπάη.
για να κλείσω.
1) ο χώρος μέτριος και προς τα κάτω, έχω βάλει κάποιες φωτός.
2) η τσατσά βαράει πόρτα, άρα χάνει πόντους.
3) η Λάνα σε γενικά πλαίσια με εξέπληξε θετικά. ναι μεν σε κόβει στα ζόρια με τον τρόπο της, αλλά το κάνει σωστά και σε αφήνει να παίξεις τη μπαλίτσα σου χωρίς να σε ξενερώσει. συμμετέχει και δείχνει όρεξη για παιχνίδι από την αρχή.
αν βελτιώσει την εικόνα της πιστεύω θα ανέβει και άλλο λέβελ όπως είπα στην αρχή και γενικά είναι αρκετά τίμια στο όλο συνολο.
με εξέπληξε ευχάριστα και από μένα είναι ναι, δηλαδή ίσως αναγκαστικά.
αν ήταν κοντά στα εμφανισιακά γούστα μου θα της έβαζα σίγουρα.
υ/γ : την έχω πάρει ήδη 2 φορές με τις ίδιες εντυπώσεις μέχρι στιγμής.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουνίου, 2026
Συγκριτικα με το μεσο ορο της περιοχης καλη επιλογη ειναι...αν και δεν επανελαβα γιατι μου ειχε καπως θεσει θεμα χρονου..ναι σε αφηνει σχετικα να κανεις παιχνιδι..αν χασει κιολας λιγα κιλακια..θα βελτιωθει πιστευω και στο θεμα της αντοχης.
H
Hase
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1