Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Ψάχνοντας νέες παρουσίες κ δοκιμή νέων εμπειριών μπουκάρω στο συγκεκριμένο οίκο. Μετα τις 2 αρχικές παρουσίες….έσκασε μύτη ένα έκφυλο μελαχρινό μιλφ με ωραία τατουάζ στα μπούτια εξωτερικά γενικά εμφάνιση….τσόντα.

Μου κούνησε τον κωλο μπροστά μου με άγγιξε στο χέρι κ έφυγε κουνώντας την κωλαρα της προς τα ενδότερα. Ηλικία γύρω στα 40 με λίγο κοιλίτσα κ με μεγάλο στήθος που διακρίνονται μέσα από το σουτιέν. Όνομα Τατιάνα από Ρωσία είπε η 2τσα. Πρώτη φορά την εβλεπα κ είπα να δοκιμάσω κ να πάρω το ρίσκο .

Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο κ αρχίζει η τραγωδία…..
Βυζι πέτρα από σιλικόνη πολύ σκληρό από το λίγο που έπιασα.
Δεν αφήνει περιποίηση στα στήθη δεν της αρέσει γιατί έκανε πρόσφατη επέμβαση λέει. Μου λέει κάνω πίπα με σκούφο κ σεξ τίποτα άλλο. Ρωτάω βυζι να πιάσω ή απαγορεύεται κ αυτό??? Λέει μονό όταν κάνω στοματικό μπορείς να πιάσεις

Μου ήρθε να την στείλω άλλα έμεινα ήρεμος μήπως σωθεί το παιχνίδι κ είπα να την πάρω από κοντά να δω που θα το πάει. Η φόλα άρχισε να αναφαίνεται κ τα Red flags να κυματίζουν σαν να είχε 7 μποφόρ άνεμο.

Αφού άρχισε πίπα με σκούφο χούφτωσα λίγο βυζί κ όταν έγινα έτοιμος την έβαλα ιεραποστολικό κ αυτή να δίνει ρεσιτάλ με βογκητά κ να κοιτάει το ταβάνι. Πρέπει να μέτρησε τις γωνίες και τα φώτα κ την κατάσταση του χρώματος/σοβάδων.

Μετα από λίγο την γύρισα στα 4 κ με θεά τον καθρέπτη αυτή να κοιτάει το είδωλο άρχισα τις βαθιές διεισδύσεις κ άρχισε πάλι τα βογκητά. Η πονηρή 2τσα χτύπησε την πόρτα κ μου λέει πρέπει να τελειώσεις κ με όλη την κατάσταση θα έφευγα αχυστος με την τύπισσα.

Έκανα μια τελευταία προσπάθεια κ κοιτώντας το κρύσταλλο που την είχα στα 4 αύξησα ρυθμό κ κατάφερα επιτέλους να τελειώσω μέσα στο πλαστικό. Με άφησε 1 λεπτό κ βγήκα προσεκτικά. Να σημειώσω ότι σε όλες τις στάσεις βάζει χέρι κ κρατάει το προφυλακτικό κ καλά να μην βγει….προφανώς να κόβει την βαθιά διείσδυση στην μουναρα της. Ότι να ναι. Πλύθηκε στο νιπτήρα κ έφυγε.

Μην σας ξεγελάει η εμφάνιση στο σαλόνι κ οι πονηριές που κάνει….είναι μέχρι να σε μπάσει στο δωμάτιο κ να σε κεράσει φόλα!!! Δώστε αλλού το πορνοπαραβολο των 20 ευρώ καλύτερα....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 20, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τατιάνα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
55
Πόντοι:
8.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Milfomaniac, Johnny Red2 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2026
Κάτι τέτοιες συνήθως τις πετάνε τα στριπτιζαδικα και τις τρώμε στην μάπα εμείς
review reaction 1 Arxontas tou skotous
26 Μαΐου, 2026
Morty love Jessica Απο τον χώρο των strip προέρχεται??
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2