Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο Ναταλάκι, που τώρα έχει γυρίσει πάλι 'πρωινή'. Εικοσαρικάκι στην ευγενέστατη τσατσα και μπαίνω στο καλύτερο δωμάτιο του οίκου, που είναι το τελευταίο στο διάδρομο αριστερά. Χώρος προσεγμένος, με τσοντούλα στο βίντεο. Περίμενα αρκετή ώρα μέχρι να τελειώσουν οι υπόλοιποι συναγωνιστές, πράγμα που δεν με χάλασε γιατί πρόλαβα να ΄ξεκουραστώ από το περπάτημα. Η ζεστασιά από το αιρ κοντίσιον μου ζέσταινε και τα παπάρια, και την είχα καταβρεί. Σημειώνω πως κάθε φορά που η Ναταλί έβγαινε από κάποιο δωμάτιο πήγαινε στην τουαλέτα και πλενόταν!!! Την άκουγα!
Κάποια στιγμή έρχεται και σε μένα. Φοβερό σόσιαλ τάιμ, που μέ έφτιαξε απίστευτα, καθώς πιάσαμε κουβεντούλα. Το καλό ήταν πως ήμουν ο τελευταίος εκείνη την ώρα, καθώς κανείς άλλος δεν περίμενε στα δωμάτια.
Η Ναταλί δε βιάστηκε καθόλου να αρχίσει την περιποίηση, και αυτό με έφτιαξε ακόμη περισσότερο. Σε όλο το διάστημα που μιλούσαμε τη χάιδευα τρυφερά στα χέρια και στα μαλλιά, και μου φάνηκε πως της άρεσε πολύ.
Ξεκίνησε γλείφοντάς με στο σώμα, στις ρόγες του στήθους μου και κατευθύνθηκε αργά προς την επίμαχη περιοχή. Γλείψιμο αρχιδιών αρκετή ώρα, πουτσοσκάμπιλα στο πρόσωπό της, κοιτώντας με καβλιάρικα στα μάτια. Κόντεψα να τελειώσω επί τόπου, και της είπα να σταματήσει γιατί με΄είχε φτιάξει απίστευτα!!! Κι όλα αυτά χωρίς σκουφάκι...
Μου βάζει το προφυλακτικό με το στόμα της, με γλείφει ηδονικά λίγο ακόμα, και μετά μου ζητάει μόνη της πισοκολλητό στα 4. Αρκετή ώρα χαζεύοντας την απίστευτη 'θέα', και μετά κλασσική στάση όπου και κατέθεσα.
Βασικά στοιχεία και σύγκριση με την Αντριάννα δίπλα στης Διδύμου 18Α:
1. Και οι δύο είναι πεντακάθαρες, και πλένονται πάντα μεταξύ δύο πελατών.
2. Η Ναταλί κάνει καλύτερο τσιμπούκι, διότι:
Α. Τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα, γλείφει αρχίδια πιο ηδονικά και η πίπα της μου ταιριάζει καλύτερα από της Αντριάννας.
Β. Σε κοιτάει στα μάτια, πράγμα που εμένα τουλάχιστον με καβλώνει απίστευτα. Ειδικά άμα πας αποφασισμένος να τελειώσεις στο στόμα της...
3. Εμφανισιακά η Αντριάννα είναι ωραιότερη, η Ναταλί όμως σου δίνει την αίσθηση της σέξι γειτόνισσας, που όλο την κυνηγας για να σου κάτσει. Είναι πιο γήινη...
4. Η Ναταλί είναι πιο θερμή γυναίκα

Εκείνο που με έφτιαξε ακόμη πιο πολύ, είναι ότι την ώρα που ήμουν από πάνω της με φιλούσε και με έγλειφε στο στήθος, έτριβε τα πόδια της στη μέση μου, και μέ έσφιγγε με τα πόδια της να μπω μέσα περισσότερο.
Η συμμετοχή της ήταν μεγάλη, τόσο που κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι γουστάριζε κιόλας...

Ελπίζω να βοήθησα τους συναγωνιστές. Η Ναταλί συστήνεται για gfe καταστάσεις. Δουλεύει όλες τις ημέρες πρωί, εκτός Κυριακής.
Η καλύτερη επιλογή νομίζω αυτή τη στιγμή στις πρωινές βάρδιες, μαζί με την Ανδριάννα, που ακολουθεί δυστυχώς δεύτερη.

Σημειώνω πως πολλές φορές η Ναταλί βγαίνει και με διχτυωτές κάλτσες. Αυτή η πληροφορία για τους φετιχιστές...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Μέλος
Εγγραφή:
14 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού