Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 177 10
Μπουρδέλα
326365
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Περασμα μετα βροχουλας στα μαγαζια χωρις κατι να μου κινησει το ενδιαφερον φουλ αλλοδαποι και πιτσιρικια που βαρεθηκα να τους ακουω να χαζογελανε και να λεει ο ενας τον αλλον bro...το μονο μαγαζι που ειχε 3 ωραιες παρουσιες ηταν το φιλιππιδου στον οροφο κι ετσι ειπα να περασω νε μια απ αυτες μιας και μπηκα στη φασαρια να κατεβω στη φυλης μετα βροχης...ειναι που ειναι χαμενος χρονος..ας φυγω κανοντας τουλαχιστον με καποια κατι...στον οικο του οροφου ηταν Ροξι( αν τη λεω καλα) Βανεσσα και Τατιανα..οι 2 πρωτες λατινες η 3η νομιζω βαλκανια η Ρωσιδα..Διαλεξα τυχαια τη Βανεσσα που δεν ειχε δωματιο αλλο. Ωραιο σωμα ωραια επιδερμιδα που θελεις να ακουμπας, με ξεκινησε με πιπα στο πλαι με προφυλαξη, καλη και με διαρκεια, συνεχισαμε με 2 στασεις μια στα τεσσερα με μετριο στησιμο και μετα ιεραποστολικα, ψιλοαπευφευγε βαθιες διεισδυσεις, αισθηση μεσα της σχετικα χαλαρη λογω τζελ, ηρθε συντομα το τελος, ειπαμε και δυο λογακια και finito..Μια συνεδρια συμβατικη, οκκ..χωρις κατι να εκπληξει που να ζητω και επαναληψη, αλλα με μια κοπελα με ωραια σωμα και καθαρη , απ τον Αγιο Δομινικο το girl..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 16, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βανέσσα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαΐου, 2026
Βανέσα και Τατιάνα έχω σταμπάρει και εγώ πρόσφατα και θα δοκιμαστούν παρά τις σιλικόνες τους.
papaphilips
17 Μαΐου, 2026
Εμένα μου λέγε ότι ειναι απο Ισπανία Ανδαλουσία κλπ χάχα παραμύθια
T
Thanos1990
17 Μαΐου, 2026
Δε χανεις να περασεις οκκ.. δε σου μενει ομως και κατι...θα προτεινα να επιλεξεις τατιανα που ειναι ρωσιδα...μηπως ειναι πιο πολλα υποσχομενη στο δωματιο
H
Hase
17 Μαΐου, 2026
βρε θα δοκιμαστούν και οι δύο λέμε, απλά είδα ότι έχει πάει τσατσά αυτή που ήταν Φωκαίας 13 υπόγειο και στο Συγγρού 108 που βαράει πόρτες και το ξέρω.
papaphilips
17 Μαΐου, 2026
Κι ελεγα...απο που την ξερω αυτη...οντως αυτη ειναι...παντως κι αν δεν πας δε χανεις και πολλα...
H
Hase
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5