Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 266 10
Μπουρδέλα
393280
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Τουρμπινα!Στο τελειοτερο συνδυασμο!Ηξερα κ δε τα λεγα!Ξαναπερασα!Τωρα ο οικος ειναι ο καλυτερος ολων των περιοχων με ροστερα!Ολων των βαρδιων!Και σαν χωροι!Κ με Ελευθερια τσα.Οι δυνατοτεροι συνδυασμοι σε εναν σλαβικο οικο με ρουμανικη πινελια.Για αλλη πηγαινα,εδω προχωρησα.Για Αννια τι να πω εγω.Τι να πω για αυτο το κοριτσι που τοσους μηνες ελειψε!Στην κυριολεξια ελειψε!Δεν υπαρχουν οι υπηρεσιες της,ειναι σε ενα παρα πολυ κλειστο κλαμπ υπηρεσιων!Διαβαζω διαφορα με πλειψηφια θετικη.Με μενα ειναι πιο πανω απ τα θετικα.Σα ζευγαρι!Χωρις ενοχληση!Αν εβαζε κ ελευθερο στοματικο εστω σε εκλεκτους θα ναι το δεκαρι το απολυτο!Εγω ως κονεδιασμενος περναω πιο σουπερ κ απο σουπερ!Τα περασα γτ η Αννα ειναι τουρμπινα που ξεκιναμε κ δε φευγει κ δεν κανει πισω κ δεν κοβει κι αλλα 10 δεν που την κανουν μοναδικη!Φαινομενο!Εμφανιση τα ξερετε.Τα παιδια που περιμενατε τοση ωρα και μας ακουσατε καταλαβατε!Δεν ειμασταν χαλαροι,ακουστηκαμε!Εξαιρετικο το να φυγουν τα σλαβικα απο φιλ γιατι πρεπει να ειναι μαζι οι Σλαβικες.Λιζα,Αννα,Καιτη,Ευα στον ιδιο οικο,θα καταρρευσω!Αυτο ζητουσα,αυτο εγινε.Εδω δε μιλω για λεφτα γιατι δε παιζουν ρολο!Αμα ερθει κ καμια Εμμυ απο Λιοσιων θα γινεται το σωσε!Η Αννα ομως ειναι το νουμερο 1 αυτη τη στιγμη με οσες ισαξιες να ναι ισοπαλες.Ισορροπημενη βαρδια κ μπαινουν με ολες,αυτο κανει τα παντα ομαλα κ ολα τα κοριτσια να αποδιδουν.Καταλαβαινεις οτι αν ξερεις κ τη γλωσσα οπως εγω εισαι εντος δωματιου πριν καν μπεις στον οικο.Δυο οπλα υπαρχουν παντα κ παντου,γλωσσα κ συχνοτητα!Εδω παντως βλεπω οτι ολα ειναι ασχετα με τις φορες κ τις γλωσσες κ αυτο τα λεει ολα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 13, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού