Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 62 10
Μπουρδέλα
87965
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Κυριακή μεσημέρι μπαίνω στον οίκο και μου παρουσίαζε ο τσατσος 2 κοπέλες.
Διαλέγω Άντζελα .
Μελαχρινή με πράσινα μάτια Αδύνατη ψηλή σχετικά,μικρό βυζακι και ρώγα τορπίλη που παρολίγο να μου βγάλει το μάτι στο σαλοναρισμα.
Έρχεται στο δωμάτιο σηκώνομαι από το κρεβάτι και πηγαίνω κατευθείαν να φάω τις ρωγαρες της .
Τις εγλειψα για λίγο γιατί γενικά το απέφευγε. Καθετε στο κρεβάτι μου περνάει προφυλακτικό και ξεκινάει την πίπα με εμένα όρθιο.
Όση ώρα με πιπωνε της χαιδευα τα βυζιά και πάλι το απέφευγε σπρώχνοντας μου διακριτικά το χέρι. Την ξαπλώνω αφού ήμουν έτοιμος και χώνω το καβλι μου στο μουνακι της που έχει καλή αίσθηση.
Όσο την πηδαγα της έδινα φιλιά στο στόμα . Γαμησα κάνα τριλεπτο και έχυσα μέσα της.
Φεύγοντας της λέω :
- Τι ρωγαρες είναι αυτές που έχεις;
-Αληθινες είναι μου λέει
-Δεν με άφησες και πολύ να τις χαρώ. Την επόμενη φορά της είπα.
Χαμογέλασε με χαιρέτισε κ έφυγε.
Ελληνίδα μου είπε ότι είναι.
Αν και μέτρια συνεδρία θα την ξανά επισκεφτώ για να απολαύσω περισσότερη ώρα τα βυζάκια της, αν με αφήσει.
Διαλέγω Άντζελα .
Μελαχρινή με πράσινα μάτια Αδύνατη ψηλή σχετικά,μικρό βυζακι και ρώγα τορπίλη που παρολίγο να μου βγάλει το μάτι στο σαλοναρισμα.
Έρχεται στο δωμάτιο σηκώνομαι από το κρεβάτι και πηγαίνω κατευθείαν να φάω τις ρωγαρες της .
Τις εγλειψα για λίγο γιατί γενικά το απέφευγε. Καθετε στο κρεβάτι μου περνάει προφυλακτικό και ξεκινάει την πίπα με εμένα όρθιο.
Όση ώρα με πιπωνε της χαιδευα τα βυζιά και πάλι το απέφευγε σπρώχνοντας μου διακριτικά το χέρι. Την ξαπλώνω αφού ήμουν έτοιμος και χώνω το καβλι μου στο μουνακι της που έχει καλή αίσθηση.
Όσο την πηδαγα της έδινα φιλιά στο στόμα . Γαμησα κάνα τριλεπτο και έχυσα μέσα της.
Φεύγοντας της λέω :
- Τι ρωγαρες είναι αυτές που έχεις;
-Αληθινες είναι μου λέει
-Δεν με άφησες και πολύ να τις χαρώ. Την επόμενη φορά της είπα.
Χαμογέλασε με χαιρέτισε κ έφυγε.
Ελληνίδα μου είπε ότι είναι.
Αν και μέτρια συνεδρία θα την ξανά επισκεφτώ για να απολαύσω περισσότερη ώρα τα βυζάκια της, αν με αφήσει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 10, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως