Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 266 10
Μπουρδέλα
393280
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Είσοδος στον οίκο και μου παρουσίασε η ευγενής τσατσά από Φιλιππίδου την Άννα και την Εύα. Ήθελα κάτι σε αδύνατο και επέλεξα Άννα παρότι το απλό πρόγραμμα που κάνει. Γύρο στο 1,60 με ασακι βυζί με ανταπόκρισημη ρογα ξανθό μαλλί γύρω στα 25 την έκανα . Είσοδος της κορασιδας και λίγο σοσιαλ με σπαστά ελληνικά και αγγλικά αλλά πρόσχαρη παρόλαυτα. Πέρασμα καποτας και έκανε ένα μέτριο τσιμπούκι με λίγο παίξιμο. Πρώτη στάση από πάνω εάν και δεν το θέλει από ότι κατάλαβα αλλά έβαλε τα πόδια κάτω και έκατσε όπως πρέπει πάνω μου, μετά από 5-6 αναγνωριστικές μπασιες την έπιασα από τα καπούλια και έδινα πόνο ενώ εγλυφα ρογιτσα που ανταποκρίθηκε πλήρως και δώστου αναστεναγμούς αλλά δεν δίνει φιλιά ούτε πεταχτά. Επόμενη στάση εγώ από πάνω της όπου πριν μπω της έφαγα το μουνακι με τις πατούσες της στους ώμους μου όπου έδειχνε να το απολαμβάνει και με κέρασε λίγα μουνοζουμα. Είσοδος μέσα της με τα πόδια της κλειδωμένα στον κορμο μου με τα χέρια μου δίνοντας πάλι πόνο, σε μια φάση έκστασης έβαλα το χέρι μου να της ανασηκωσω τον κώλο να τον τρώει πιο βαθειά και το δέχτηκε. Τελευταία στάση στα 4 όπου έκατσε υποδειγματικά με φουλ τουρλωμενο κώλο και αφού την πέρασα μια σπάτουλα πάλι τελείωσα βαθειά μέσα της μέχρι ρανιδος χωρίς να χαλάσει την στάση της. Λίγο μασαζακι της έκανα στην πλάτη και πόδια και έφυγε.
Συμπερασματικά γλυκιά φατσούλα, ωραίο κορμί, καλές υπηρεσίες εάν και συνήθως μετά από λίγες μέρες δεν αφήνουν γλυφομούνι αυτές με το απλό πρόγραμμα, υποδειγματικά στησίματα σε όλες τις στάσεις από εμένα είναι ναι. Στο δωμάτιο έκατσα σίγουρα πάνω από 10λεπτο χωρίς να την φωνάξει η τσατσά
Συμπερασματικά γλυκιά φατσούλα, ωραίο κορμί, καλές υπηρεσίες εάν και συνήθως μετά από λίγες μέρες δεν αφήνουν γλυφομούνι αυτές με το απλό πρόγραμμα, υποδειγματικά στησίματα σε όλες τις στάσεις από εμένα είναι ναι. Στο δωμάτιο έκατσα σίγουρα πάνω από 10λεπτο χωρίς να την φωνάξει η τσατσά
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 14, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως