Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 187 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετα απο βολτα σε αρκετα μαγαζια και βλεποντας τις ιδιες και τις ιδιες...ειπα να επιλεξω τη Λανα που την ειχα δει και σε αλλες τσαρκες παλαιοτερα..Λιγο το πονηρο προσωπο με τα χειλη..λιγο το πλουσιο στηθος..λιγο το σεξυ κορμακι που φορουσε..λιγο το ολοστρογγυλο πεταχτο κωλαρακι με το επιθυμητο ομως " επιπλεον" ...μ επεισαν να μπω...Ηρθε με καλη διαθεση, ξεκινησε με γλυψιματακια σε στηθος, προκατακτικα που εμενα παντα μου αρεσουν, θεωρω τη προθερμανση πολυ βασικη ...ετσι ειναι για μενα τουλαχιστον...μετα κατεβηκε στα aa..καλα ηταν...την αφησα να μου κανει για αρκετα λεπτα προκατακτικα...Που λιγο σκαλωσε η φαση? Μου ειπε να παμε κατευθειαν σεξ η' αν θελω και λιγο πιπα...ε...και τα δυο θελω...αλλα μου εγνεψε πως εχει περασει ο χρονος...παντως σιγουρα δεν ειχε εξαντληθει ο προβλεπομενος..τες παντων...καναμε λιγη πιπα, μετα προχωρησαμε γρηγορα στα τεσσερα, μπηκα μεσα της ανετα αν και δεν ημουν εντελως ετοιμος ...( εμ...με το αισθημα οτι πρεπει να τελειωνουμε γρηγορα πεφτουν κι οι ορεξεις...)μετα εγω απο πανω βαζοντας τα ποδια της το ενα στον ωμο, το αλλο να το κρατω...κι ηρθε το τελος, με καλη θα ελεγα συμμετοχη απο μεριας της...το εσωσε καπως...Σιγουρα δε μετανιωσα που μπηκα...αλλα για να δωσω επαναληπτικες..πρεπει κι η αλλη να με πεισει παραπανω...γι αυτο και το "ισως"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 09, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως