Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 353 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Βραδινες βολτες στη φυλης , αφου δεν εβρισκα την αλεξανδρα την ξανθια με τα τατουαζ εκαν μια βολτα κια εψαχνα κανα καλο κοριτσι να βγαλουμε τις καυλες μας . Μπενω μεσα μου λεει η τσα2 νεα κοπελα μου την παρουσιαζει απο προσοπο δεν λειε πολα λατινα 6/10 αλλα κολαρα και ορεα μεση η τυπισα τσοντα πρεπει να πηγενει γυμναστιριο σφιχτα ποδια και ποπο πολυ λεπτη μεση και κοιλιακοι ,περασαμε στο δοματιο ελληνικα οχι ,αλλα πολυ καλη και βαθια πιπα με καλους ρυθμνους την βαζω στην γονια του κρεβατου μετα απο πιπα για να μπωρο να γαμαω ορθιος και αυτη ξαπλομενη με ποιο ανοικτα τα δικα μου ποδια , τις τα ενονο τα δικατις τα ποδια και τα βαζω στην μια πλευρα τον ομων μου , η τυπισα πολυ σφιχτη νομιζα πως το μουνι ηταν βεντουζα αρχησα με σταδιακους ρυθμους και μετα ανεβαζα αργα αργα την ταχυτιτα την εχησα με ααποτομα δυνατα χτυπιματα στο τελος και στραγγιξα στο τελος με πολυ γρυγορο χοσιμο ενω ειχα χυσει ειδι ειχα μπει με τα αρχιδια μεσα οταν στρεαγκιξα τελιος ττης το κοπανα στο μουνι μαζι με την καποτα να δει τι εβγαλε απο την ψολα μου και χερετυθικαμε ντιθικε και εφιγε απο το δοματιο πολυ καλο σεξ για λατινα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 22, 2026
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Fetish.enthusiast
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Milfomaniac, Daxtilakia, Yatoputso και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Απριλίου, 2026
Διακρίνω οτι αρκετοί είναι μη γνωστές της Ελληνικής γλώσσας. Ταλαιπωρία να διαβάσει κάποιος ενα κείμενο, το παρατάω & πάω παρακάτω.
Εσύ που τα γράφεις, διάβασέ τα μονος σου!
review reaction 1 Johnstef, The Kraang, Milfomaniac
24 Απριλίου, 2026
Τύπε μου τα κινητά έχουν λειτουργία Τ9.
Ενεργοποίησε την
review reaction 1 Johnstef
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2