Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.8 103 10
Μπουρδέλα
114514
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Παιδες το σημερινο σκηνικο δεν το εχω ξαναζησει οχι με πουτανα αλλα με γυναικα γενικα....Μπαινοντας λοιπον στο Ιασωνος 46 προτελευταιο ισογειο διαδρομος ειδα στο σαλονι μια σχετικα ομορφη μιλφαρα την Αλισα...εδωσα 10ρικο και μπηκα στο μικρο σκοτεινο δωματιο που ειναι σα μπουντρουμι και ζεχνει απο παντου...Η Αλισα λοιπον μια ψηλη σχετικα κοπελα καπου στο 1,70 με καταγωγη απο την Μολδαβια με ωραιο νορμαλ σωμα με λιγα παραπανω ψωμακια στον πισινο και μικρα βυζια καπου στο 1,5 νουμερο, ξανθια με μακρυ σπαστο μαλλι και καταλευκο δερμα, ηλικια 35+ το λιγοτερο...παμε τωρα στον αγωνα οπου δεν ξερω τωρα εαν ειχε παρει κοκκαινη ή καποιο αλλο διεγερτικο αλλα η κοπελα ηταν πολυ επιθετικια...ξεκινοντας απο την πιπα της οπου με πιεζε δυνατα και με τα δοντια αλλα και με το χερι της στην βαση του πουτσου οπου καποιες φορες το τραβαγε με δυναμη...αρκετες φορες την διεκοπτα για να ειναι πιο χαλαρη....απορωντας με τον εαυτο μου που δεν μου ειχε πεσει και ημουν ακομα καυλωμενος, την επιασα αποτομα και την γυρισα ανασκελα για ιεραποστολικο...εκεινη ηταν στην τσιτα συνεχως κανοντας αποτομες και αγαρμπες κινησεις με την λεκανη της, γραπωνοντας τα χερια της στην πλατη μου και δινοντας ξυλιες στον πισινο μου!! Ταυτοχρονα εγω προσπαθουσα να την κραταω οσο το δυνατον πιο σταθερη....σχεδον παλευαμε ρε παιδες χαχα!! τελος παντων μην τα πολυλογω καποια στιγμη τελειωσα και ηθελε να της κανω ενα γρηγορο μασαζ στους τραπεζιους της...μου ελεγε συνεχεια "πιο δυνατα πιο δυνατα".....στο τελος με σταματησε να μου δειξει πως γινεται το σωστο μασαζ στους τραπεζιους...με πεθανε στον πονο εβγαλα μια κραυγη και εσκασε στα γελια με χαιρετησε και εφυγε....αυτα παιδες πιο πολυ αισθανθηκα οτι επαιξα και εφαγα και ξυλο παρα γαμησα χαχα...το νου σας με την συγκεκριμενη μην σας πλακωσει και σας χαχα....εγω παντως δυσκολα θα ξαναπαω...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
10€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2026
Χαχαχα, τώρα να δεις κόσμος που θα την επισκεφτεί, θα πέσει ξύλο αβέρτα!..

P
Philanderer
22 Απριλίου, 2026
Αν ειναι η κοπελα που ελεγε δε κανει πιπα εκπλησσομαι.Επισης εκει πινουνε.
1
145
22 Απριλίου, 2026
Δηλαδή όπως πήγε η κατάσταση εισουν τυχερός που δεν σε πήδηξε κιόλας ??
Γ
ΓΙΩΡΓΟΣ1961
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3