Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 353 10
Μπουρδέλα
405774
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Αντζυ ασιατικό κοτοπουλάκι με μια κολάρο τούρλα μαύρο μαλι και ενα μουνακι βεντούζα , μπενω μεσα , από φάτσα δεν μου έλεγε πολλά πήγα να ρίξω άκυρο όταν έκανε στροφή να μπει μέσα είπα δυνατά ένα ΓΕΣ και έδωσα μπλε περνάω περιμένω κάνα 2 3 λεπτά Μπένι μέσα ελληνικά μηδέν στα αγγλικά σινενοουμαστε , ανεβάσω στο κρεβάτι όρθιος και της δεινο πιπα αυτή όρθια με τα πόδια στο πάτωμα εγώ γονατιστός πάνω στο κρεβάτι το καλλιτέχνες μου ακριβός στα μούτρα τις όμως πια μέτρια καν 2 3 λεπτά επτά την πιάνω την βάζω στα τέσσερα αυτή με τα γόνατα πάνω στο κρεβάτι, εγώ με το ένα πόδι επάνω στο κρεβάτι και το γόνατο λυγισμένα και με το άλλο πόδι στο πάτωμα αρχησα αργά και αρχησα σταδιακά να ανεβάζω ρυθμούς τελείωσα με δυνατά σφυριά στην πελώρια κολάρο της με εμένα να χάνομαι όσο ποιο βαθιά γίνετε και οι μπάλες μου να βαράνε παλαμάκια στο Μουνι της , αργήσαμε λιγο 2 λεπτακια παραπάνω μάλλον μπωρει και παραπάνω κάνεις δεν χτηπεισε την πόρτα να μας ενοχλήσει της τα έδειξα άνετα και αλη φωρα μέτρια συνάντηση άριστη κωλαρα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άντζη
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως