Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Τρίτη επίσκεψη στην Μιχαέλα το πρωί της Κυριακής, 1/11/2009.
20 ευρώ με ακάποτο.
Διάλεξα το δωμάτιο που είναι ακριβώς απέναντι από την κουζίνα (με την μπαλκονόπορτα).Το κρεβάτι αυτού του δωματίου τρίζει πολύ λίγο.Στα άλλα δύο δωμάτια που είχα μπει τις προηγούμενες φορές, τα κρεβάτια τους τρίζουν εκνευριστικά.
Σχετικά καθαρό δωμάτιο με νιπτήρα κι αυτό και υγροσάπουνο.Τα σεντόνια καθαρά.
Ο τσάτσος εξυπηρετικός, άνοιξε την ξύλινη πόρτα της μπαλκονόπορτας για να αυξηθεί ο ελλιπής φωτισμός μετά από αίτημά μου.
Μου είπε οτι ήμουν ο πρώτος πελάτης για την Μιχαέλα.

Παρόλα αυτά η Μιχαέλα εμφανίστηκε με μια τυπικότητα στο δωμάτιο.Της είπα εγώ πάλι να βγάλει τα ρούχα της και τό'κανε σκεπτικά.
Αρπάζει κατ'ευθείαν τον πούτσο ακάποτα για χειρόπιπα.Μια από τα ίδια.
Εγώ να της λέω να βγάλει τα χέρια της και να κάνει καλή πίπα κι αυτή το βιολί της.Ούτε κατά διάνοια φυσικά για deep throat.Κτύπαγε στο τείχος:τα δόντια της.Ρούφηγμα αρχιδιών κατά παραγγελία.Αφού δεν ήθελε να κάνει καλή πίπα την έβαλα να παίξει φυσαρμόνικα.
Κάποια στιγμή (πολύ γρήγορα) σταματάει, ξαπλώνει στο κρεβάτι και μου λέει τυπικά και αποστασιοποιημένη από την πράξη:"Πως θες;". ΞΕΝΕΡΩΜΑ!!!
Άρχισα ξενερωμένος να την πηδάω ιεραποστολικά.Ξενέρωσα ακόμα περισσότερο με την πολύ κρέμα στο μουνί.Την βάζω να μου τα ρουφήξει και συνεχίζουμε με πισωκολλητό στην άκρη του κρεβατιού.Η ίδια ανύπαρκτη αίσθηση διείσδυσης.Τα βογγητά συμμετοχής της εμφανώς προσποιητά.
Την βάζω να μου κάνει πίπα και μετά στα τέσσερα στο μέσο του κρεβατιού.
Σε πλήρη στύση αερογαμούσα λόγω κρέμας.
Τον βγάζω, σκουπίζω με το χέρι μου την κρέμα από τον πούτσο και τον ξαναβάζω.Μικρή διαφορά.Ήτανε στραβό το κλίμα...τό΄φαγε κι ο γάϊδαρος.
Συνέχισα να την πηδάω πισωκολλητό με διαδικαστική συμμετοχή από μέρους της, συγκεντρώθηκα, εν τω μεταξύ η πολύ κρέμα είχε τριφτεί και τελείωσα.

Χρόνος παραμονής Μιχαέλας στο δωμάτιο 13 λεπτά χωρίς ενόχληση από τον τσάτσο.Η αυξημένη (για την περίπτωση) βαθμολογία (6) στην συμμετοχή είναι μόνο γιατί υπάκουε στις εναλλαγές στάσεων-πίπας και δεν δυσανασχέτησε οτι πρέπει να φύγει.
Το 10 στο πάρκινγκ λόγω μηχανής.Πάμε γι'άλλα...


ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΡΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2009
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
J
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού