Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 212 10
Μπουρδέλα
240999
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Υστερα απο 5-6 μηνες πληρους αποχης απο το αθλημα αποφασισα να επιστρεψω δυναμικα στα σιγουρα.Πηγα στο 27β και αφου το βρικα κλειστο θυμηθηκα οτι καπου ειχε παρει το ματι μου πωσ η ειρηνα δουλευει τωρα στο 84β.Σαν να μην περασε μια μερα.μουναρα,χαμογελαστη και ευδιαθετη.. Εσκασα 2 εικοσαρικα να χω περισσοτερο χρονο μαζι της να την ευχαριστηθω με ανεση χρονου μετα απο τοσο καιρο.
Μπηκε το μωρακι μεσα , φουλ χαμολεγαστο με σκερτσο και ναζι. Προκαταρτκικα στα ορθια με γλωσσοφιλα ωσπου ενιωσε το καβλι μου να σκληραινει αναμεσα στα ποδια της.
Στηθηκε απο μονη με τα ποδια ανοιχτα χωρισ προσπαθεια για πιπα,αλλα δεν με ενιωζε καθολου οθτωσ η αλλως η πιπα. Περιποιηθηκα το μουνακι της εκτενως,καθαρο και ξυρισμενο μουνακι,το πεθανα στο γλυψιμο , ευχαριστηθηκα να τραβαω τα μουνοχειλα της με το στομα μου,της εβαλα και δαχτυλο να νιωσω την μητρα της αλλα με εκοψε γρηγορα.
Ξεκινησαμε ιεραποστολικο οπου να πω την αμαρτια μου προσπαθησα να μπω ακαποτος αλλα δεν με αφησε χωρις να δυσανασχετησει ωστοσο, γλωσσοφιλα και χαμουρεματα φουλ ωσπου την γυρισα στα τεσσερα και σφηροκοπησα με μανια μεχρι το τελος. Λιγο σοσιαλ στο τελος μιας και ειχε μεινει χρονος και αυτη ηταν η επιστροφη μου με την μουναρα ειρινα η οποια παραμενει σταθερα απο τις καλυτερες επιλογες.
Μπηκε το μωρακι μεσα , φουλ χαμολεγαστο με σκερτσο και ναζι. Προκαταρτκικα στα ορθια με γλωσσοφιλα ωσπου ενιωσε το καβλι μου να σκληραινει αναμεσα στα ποδια της.
Στηθηκε απο μονη με τα ποδια ανοιχτα χωρισ προσπαθεια για πιπα,αλλα δεν με ενιωζε καθολου οθτωσ η αλλως η πιπα. Περιποιηθηκα το μουνακι της εκτενως,καθαρο και ξυρισμενο μουνακι,το πεθανα στο γλυψιμο , ευχαριστηθηκα να τραβαω τα μουνοχειλα της με το στομα μου,της εβαλα και δαχτυλο να νιωσω την μητρα της αλλα με εκοψε γρηγορα.
Ξεκινησαμε ιεραποστολικο οπου να πω την αμαρτια μου προσπαθησα να μπω ακαποτος αλλα δεν με αφησε χωρις να δυσανασχετησει ωστοσο, γλωσσοφιλα και χαμουρεματα φουλ ωσπου την γυρισα στα τεσσερα και σφηροκοπησα με μανια μεχρι το τελος. Λιγο σοσιαλ στο τελος μιας και ειχε μεινει χρονος και αυτη ηταν η επιστροφη μου με την μουναρα ειρινα η οποια παραμενει σταθερα απο τις καλυτερες επιλογες.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 05, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Απριλίου, 2026
Μόνο η ιρινα δουλεύει εκεί? Η κ η Εμμανουέλα?
V
van$
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1