Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 274 10
Μπουρδέλα
371992
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Αλεξάνδρα λοιπόν είναι μια σχετικά εμφανίσιμη ξανθιά ρωσίδα γύρω στα 30 με μαλλί μέχρι τους ώμους και όλα φυσικά επάνω της, την οποία πήρα για πρώτη φορά. Σώμα μοντελέ, κανονικό ύψος, βυζί 1,5άρι -και πολύ λέω- σταρένιο λευκό αψεγάδιαστο δέρμα. Δηλώνει πως είναι από Χίμκι… Πρόγραμμα απλό αλλά αφήνει να τη γλύψεις το γουστάρει κιόλας και όταν μου "γλίστρισε" μέσα της ένα δαχτυλάκι δεν παραπονέθηκε. Η πίπα της αρκετά τεχνική και ωραία χρήση της
γλωσίτσας της. Η τσατσά φωνάζει ακριβώς στο 10λεπτο αλλά μετά δεν επιμένει ξανά. Μου έχει ξανασυμβεί κι άλλες φορές με αυτή την τσατσά όταν έχει Μαρίνα, Χριστίνα ή Μικαέλα που μας έχει παρασύρει η καύλα και ξεχνιόμασταν δεν γινόταν σπαστική άφηνε την κοπέλα να το κοντρολάρει. Αν τύχει να περνάω πρωί θα ξαναδοκιμαστεί αλλά τώρα έχω βάλει στόχο την μινιόν Ντιάνα από παραδίπλα, που μου βγάζει κάτι σε λυκειοκόριτσο και με εξιτάρει.
γλωσίτσας της. Η τσατσά φωνάζει ακριβώς στο 10λεπτο αλλά μετά δεν επιμένει ξανά. Μου έχει ξανασυμβεί κι άλλες φορές με αυτή την τσατσά όταν έχει Μαρίνα, Χριστίνα ή Μικαέλα που μας έχει παρασύρει η καύλα και ξεχνιόμασταν δεν γινόταν σπαστική άφηνε την κοπέλα να το κοντρολάρει. Αν τύχει να περνάω πρωί θα ξαναδοκιμαστεί αλλά τώρα έχω βάλει στόχο την μινιόν Ντιάνα από παραδίπλα, που μου βγάζει κάτι σε λυκειοκόριτσο και με εξιτάρει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;