Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 235 10
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Διαβάζοντας τις κριτικές,φεύγω σφαιρατος και πάω καρφί εκεί. Παρκάρω το αμάξι κάνω είσοδο,βλέπω την τσάντα στον καναπέ να βλέπει τικ τοκ στο κινητό.Ρωταω εγώ πριν μιλήσει,αν είναι η Μιχαέλα?Ναι μου λέει!Επιτόπου παράβολο και μέσα,κόσμο δεν είχε,λέω καταπληκτικα!!Ετοιμάζομαι ο Κολοκοτρώνης κάγκελο και περίμενα. Σκάει μυτι ένα ψηλο στεγνό μελαχρινό με σώμα μοντέλου και βυζαρες σιλικόνατες (δεν με χαλάνε καθολου) γειά σου μου λέει με χαμόγελο,Μιχαέλα,γεια σου Μιχαέλα,από που είσαι?Ρωσία!!Ααα είσαι εκ του ομοθρησκου ξανθού γένους της λέω!!Τα εκ του πεδίου,ξεκινάει σόλο βάζοντας λάστιχο με το στόμα πολύ καλλιτεχνικά,βαθειά μπουκωματα με ψιλοαναστεναγμους !Μετά από λίγο ρωτάει πως θέλω,στα 4 λέω κατευθείαν και λαμβάνω θέση μάχης.Αρχιζω ελαφρά και ανέβαζα ρυθμό,παράλληλα της χαϊδεύα ώμους και σβέρκο και έβγαζε μερικές φωνούλες...πιθανόν ψεύτικες!!!Μετά από κάνα 5 λεπτό και ενώ είχα ανεβάσει ρυθμό ήρθε το τέλος!!!Τελείωσες μου λέει?Δεν κράταγες άλλο λίγο που είχα καυλωσει και γω ?Τι μαχαίρια μου έριξες της λέω?Θα επανέλθω πιο έτοιμος της λέω!!Οπότε θες μου λέει.Χαιρετιομαστε,ντυνομαι και αποχωρώ.....Εννοείται ότι άφησα εκκρεμότητες στο οίκημα αυτό....θα επανέλθω!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 21, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
IRON3542
Νέο Μέλος