Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 187 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
σαλόνι τυπικό μεν, αλλά τσαχπίνικο δε. μια γύρα στο στύλο να τη δεις και πάλι μέσα. ξέρει ότι είναι ωραία και σου βγάζει ένα ανάλογο τουπέ.
μετρίου προς κοντού αναστήματος, μελαχρινή με ίσιο μαλλί μέχρι κώλο, ωραία καβλιάρικη φάτσα, νορμάλ φυσικό βυζί για το σωματότυπό της, λεπτό κορμί πολύ καλά δομημένο, ωραίος κώλος και οκ πόδια.
ντυμένη με ένα σετ εσωρούχων φίρμας, μάλλον φέηκ, που της πήγαιναν πολύ όμως.
από τατουάζ έχει διάφορα στο κορμί με χαρακτηριστικό αυτό στο δεξί κωλομέρι που γράφει "yes daddy", το οποίο σε προδιαθέτει για λίγο κίνκυ καταστάσεις.
αν θυμάμαι καλά, παίζει να έχει και πίρσινγκ (με ? όμως).
η εικόνα είναι πολύ καλή και θυμίζει γκομενάκια (του κιλού) τύπου ίνστα φάση, με τα ανάλογα βάηραλ και ηλίθια βιντεάκια με χαζοχαρούμενα σεξο-υπονοούμενα.
πρώτη φορά την έβλεπα.
μαζί της στη βάρδια ήταν και η Φιορέλα, καλή και αυτή σε γενικά πλαίσια αν και πολύ σοβαρή, αλλά φαινόταν "λίγη" μπροστά της και δεν την πολυπρόσεξα.
είσοδος και η μηχανική τυπικούρα ξεδιπλώθηκε στο δωμάτιο με το καλησπέρα.
κομιουνηκέησο στα Εσπανιόλ μόνο για όσους ξέρουν και στη νοηματική.
από προκάτ 0.
πρόλαβα και πήγα δίπλα της για να την επεξεργαστώ λιγάκι γιατί όπως είπα είναι ωραίο γκομενάκι. έγλειψα βυζάκια, χούφτωσα κωλαράκι, της έκανα κάτι χαδάκια, κάτι ψευτοφιλάκια (όλα στο λίγο) αλλά τζίφος... καμία ανταπόκριση από πλευράς της, εκτός από κάποιο χαμογελάκι για να ξεμπερδεύουμε προφανώς.
μου έκανε νόημα για να πάω κρεβάτι και να ξεκινήσουμε και είχε ήδη την καπότα στο χέρι.
ξάπλα για πίπα η οποία είναι με προφύλαξη, αλλά με τα φέηκ νύχια που έχει, δε μπορούσε να σκίσει την περίφραξη. φάγαμε κάποια λεπτά μέχρι να την ανοίξουμε με αποτέλεσμα το καβλί μου να έχει νεκρώσει.
αμέσως κατάλαβα ότι πάμε για τρελή ήττα δυστυχώς.
ανοίγει προφυλακτικό και είναι η γνωστή κόκκινη καπότα... με ότι αυτό συνεπάγεται.
καλά κρασά σκέφτηκα πάμε για Βατερλώ.
αφού καταφέραμε να τη βάλουμε, φάγαμε κάμποσα λεπτά ακόμα μέχρι να τη ξεδιπλώσουμε.
η πίπα της παντελώς αδιάφορη, άκυρη, άοσμη και μονότονη. μόνο το κεφάλι μέσα και απλά την κίνηση πάνω κάτω.
δεν κάβλωσα ποτέ.
δε πάνα έπιανα μπούτια, κώλο, βυζιά, πλάτη κλπ μπας και σώσω την κατάσταση? ...δεν έφτανε σήμα στο κάτω σύστημα με την καμία.
έχει ωραίο δέρμα.
την άφησα μπας και δω καμία προκοπή, αλλά μάταια.
αφού έφτασα σε μια ντεμί στύση, αλλά και επειδή είχε περάσει αρκετή ώρα και είμασταν ακόμα στην πίπα, τη σταμάτησα και την έβαλα σε ντόγκυ στην άκρη του κρεβατιού με μένα όρθιο κλασικά, μπας και καταφέρω στο παρα5 να βάλω γκολ τουλάχιστον.
το θεϊκό είναι ότι μου έβαλε και τζελ, σε ψιλοκαβλωμένο πουλί.
μιλάμε για ανέκδοτο.
αφού καταφέρνω να μπω, ξεκινάω να ανεβάζω σταδιακά ένταση όσο ένιωθα ότι κάβλωνα. ήταν όμως το όλο σκηνικό από την αρχή τόσο ξενέρωτο, που ποτέ δεν έφτασα στο πικ.
συνάμα και μετά από λίγο, να κάνει και αυτή κάτι κινήσεις εντελώς αντίθετες με τις δικές μου και ξεκινάμε να χάνουμε το συγχρονισμό.
ταυτόχρονα να βγάζει ψεύτικα βογγητά και να ρίχνει και άλλο το επίπεδο.
σε κάποια φάση χτυπάει και η πόρτα, όπως ήταν αναμενόμενο.
κάπως έδειξε μια δυσανασχέτηση για το χρόνο, αλλά έκανα πως δεν το είδα και την άλλαξα κατευθείαν σε μίσιον μπας και... αλλά @@.
το κάτω μέρος είχε χαλαρώσει παντελώς από την όλη ξενέρωτη κατάσταση.
την πήγα έτσι για 2-3 λεπτά ακόμα και αφού δεν έβλεπα ότι ούτε θα καβλώσω εντελώς, άρα δεν πρόκειται να έχυνα, σταμάτησα.
στα καπάκια ξαναχτύπησε η πόρτα και τη φώναξε και η τσατσά.
της απάντησε και εγώ με τη σειρά μου της είπα ότι μπορούσε να φύγει, μιας και δε θα γινόταν κάτι διαφορετικό.
σήκωμα, καθαριστικά, τυπική χαιρετούρα και μπάη μπάη.

για να κλείσω.
1) ο χώρος ψιλοάκυρος, έχω βάλει φωτός κλασικά.
2) η τσατσά χτύπησε και φώναξε, άρα 1.
3) η Σάρα είναι αρκετά ωραίο γκομενάκι για λάτιν και το ξέρει. η εικόνα της σε πείθει να μπεις, αλλά μέσα είναι λίγο άοσμη η όλη φάση γιατί περιμένει να καβλώσεις και να χύσεις με την εμφάνιση κυρίως. προκάτ δεν κάνει, αλλά τα δέχεται για λίγο, από πίπα δεν το κατέχει και στο σεξ απλά κάθεται και τον τρώει.
λόγω καθαρής εμφάνισης και αν την ξαναπετύχω, θα της δώσω μία ακόμα ευκαιρία μπας και δω κάποια διαφορά η' αν έκανα κάτι λάθος στην εκτίμηση.
από μένα είναι ίσως λοιπόν.

υ/γ: δεν έχει καμία σχέση με την Σάρα του φυλ.67 και καμία σχέση επίσης με την Σάρα του φυλ.71 όροφος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Φυλής69σκαλάκια1
Φυλής69σκαλάκια2
Φυλής69σκαλάκια3
papaphilips
Γλομπεάρχης
232
Πόντοι:
40.703
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Dstrict, Hase και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2026
Δε πειραζει συμβαινουν αυτα αν δε σε προδιαθετει η κοπελα...εγω μαλλον δε θα επαναλαμβανα..εκτος κι αν πηγαινα φουλ αποφασισμενος να βγει διαφορετικα...αλλα κατι καλυτερο θα βρεις!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1