Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 330 10
Μπουρδέλα
342345
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βράδυ Πέμπτης κ είσοδος στον οίκο, όπου η υπηρεσία είπε πως η Σάρα είναι σε 20λεπτο πρόγραμμα. Έκανα τσάρκα, πήρα τη Φιορέλα στο Φ69β κ γύρισα από περιέργεια να τη δω. Πάλι έβγαινε από 20λεπτο πρόγραμμα, αλλά φυσικά κανένας αγαπούλης δε γράφει ούτε σχόλιο
Πρόκειται για μια μελαχρινή λατίνα μέσου ύψους, μαύρα μαλλιά, ανοιχτόχρωμη, χαζόφατσα, μικρό βυζί. Όταν όμως έκανε κ γύρισε κ είδα το πάτο της, ζουρλάθηκα
Μιλάμε για γαμώ τους κώλους!!! Πρόγραμμα απλό. Παρότι είχα μόλις γαμήσει, έδωσα απευθείας παράβολο κ μπήκα δωμάτιο.
Με είχε φτιάξει η κωλάρα της στο σαλόνι κ τη περίμενα καυλωμένος. Μπήκε μέσα με σχετικά καλή διάθεση, μιλήσαμε λίγο να σπάσει ο πάγος, με αγκάλιασε κ ανάσαινε στο αυτί μου
Ενώ γδυνόταν, εγώ χούφτωνα το κωλί της κ χάιδευα το μουνάκι της...
Όρθιος εγώ, πέρασμα κάλτσας κ αυτή καθιστή στην άκρη του κρεβατιού πήρε τη τσουτσούνα καταπιόνα. Έκανε μια αρκετά συμπαθητική φλογέρα, με ωραίο ρυθμό, καλό σάλιωμα κ ένταση. Όσο ήταν μπουκωμένη, με κοιτούσε πονηρά
Την έστησα απευθείας στα τέσσερα! Άρχισα να τη γαμάω κ το καυλί πήγαινε να εκραγεί από τη καύλα
Το κωλί της στα τέσσερα είναι τρέλα, τη γαμούσα κ κρατούσα με τα δύο μου χέρια τα κωλομάγουλα της. Τη κάρφωνα δυνατά, κωλόμπατσες κ ωραίο στήσιμο από μεριάς της. Δεν ήθελα να αλλάξω κ την είχα καταβρεί έτσι. Το μουνί της έχει μέτρια αίσθηση...
Για αλλαγή την έβαλα μπρούμυτα κ άρχισα τις κάθετες σφυριές στη τρύπα της. Είχε κάνει ένα γαμάτο τούρλωμα το πορνίδιο κ το κωλί της πάφλαζε αρμονικά σε κάθε βιδωτή πουτσιά
Σε αυτή τη στάση, έμεινα καρφωμένος κ κέρασα το κοκτέιλ
Σηκώθηκε, ντύθηκε, χαιρέτησε ευγενικά κ έφυγε.
Η υπηρεσία με τα γυαλιά αν κ φωνακλού, είναι ξηγημένη κ δεν ενόχλησε.
Συμπερασματικά, η Σάρα είναι ένα λατινάκι με δυνατό σημείο το κωλί της. Φάτσα αδιάφορη, υπηρεσίες συμπαθητικές, καλή σχετικά φλογέρα. Κάνει φοβερό στήσιμο κ τον τρώει δυνατά. Αν υπάρχει κάποιος που τη πήρε κ δεν την έστησε στα τέσσερα, είναι για απευθείας δυσμενή μετάθεση στη Σαχάρα
Μόνο για το κώλο, θα τη ξαναπάρω...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πρόκειται για μια μελαχρινή λατίνα μέσου ύψους, μαύρα μαλλιά, ανοιχτόχρωμη, χαζόφατσα, μικρό βυζί. Όταν όμως έκανε κ γύρισε κ είδα το πάτο της, ζουρλάθηκα
Μιλάμε για γαμώ τους κώλους!!! Πρόγραμμα απλό. Παρότι είχα μόλις γαμήσει, έδωσα απευθείας παράβολο κ μπήκα δωμάτιο.Με είχε φτιάξει η κωλάρα της στο σαλόνι κ τη περίμενα καυλωμένος. Μπήκε μέσα με σχετικά καλή διάθεση, μιλήσαμε λίγο να σπάσει ο πάγος, με αγκάλιασε κ ανάσαινε στο αυτί μου
Ενώ γδυνόταν, εγώ χούφτωνα το κωλί της κ χάιδευα το μουνάκι της...Όρθιος εγώ, πέρασμα κάλτσας κ αυτή καθιστή στην άκρη του κρεβατιού πήρε τη τσουτσούνα καταπιόνα. Έκανε μια αρκετά συμπαθητική φλογέρα, με ωραίο ρυθμό, καλό σάλιωμα κ ένταση. Όσο ήταν μπουκωμένη, με κοιτούσε πονηρά

Την έστησα απευθείας στα τέσσερα! Άρχισα να τη γαμάω κ το καυλί πήγαινε να εκραγεί από τη καύλα
Το κωλί της στα τέσσερα είναι τρέλα, τη γαμούσα κ κρατούσα με τα δύο μου χέρια τα κωλομάγουλα της. Τη κάρφωνα δυνατά, κωλόμπατσες κ ωραίο στήσιμο από μεριάς της. Δεν ήθελα να αλλάξω κ την είχα καταβρεί έτσι. Το μουνί της έχει μέτρια αίσθηση...Για αλλαγή την έβαλα μπρούμυτα κ άρχισα τις κάθετες σφυριές στη τρύπα της. Είχε κάνει ένα γαμάτο τούρλωμα το πορνίδιο κ το κωλί της πάφλαζε αρμονικά σε κάθε βιδωτή πουτσιά

Σε αυτή τη στάση, έμεινα καρφωμένος κ κέρασα το κοκτέιλ

Σηκώθηκε, ντύθηκε, χαιρέτησε ευγενικά κ έφυγε.
Η υπηρεσία με τα γυαλιά αν κ φωνακλού, είναι ξηγημένη κ δεν ενόχλησε.
Συμπερασματικά, η Σάρα είναι ένα λατινάκι με δυνατό σημείο το κωλί της. Φάτσα αδιάφορη, υπηρεσίες συμπαθητικές, καλή σχετικά φλογέρα. Κάνει φοβερό στήσιμο κ τον τρώει δυνατά. Αν υπάρχει κάποιος που τη πήρε κ δεν την έστησε στα τέσσερα, είναι για απευθείας δυσμενή μετάθεση στη Σαχάρα

Μόνο για το κώλο, θα τη ξαναπάρω...
Αυτά έως την επόμενη περιπέτεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2026
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€